Suomalaismies asuu Singaporessa: Kaikki on siistiä, puhdasta ja turvallista

Studio55.fi-lähetyksen vieras Jari Tammisto kertoo, mitä kaikkea eksoottinen Singapore tarjoaa matkailijalle.

Studio55.fi-ohjelmassa vieraillut toimitusjohtaja Jari Tammisto asuu kahdessa maassa: Suomessa ja Singaporessa. Singaporen tuntijana hän suosittelee maata suomalaisten koettavaksi helppoutensa ja viihtyisyytensä vuoksi.

– Singapore on erittäin helppo kohde matkailijalle siinä mielessä, että siellä kaikki toimii. Jos menee lentokentälle, niin siinä on 15 minuutissa käyty läpi se lentokenttäprosessi, joka on varmaan tehokkain maailmassa.

– Kun ajat lentokentältä keskustaan, siisteys ja vehreys on aivan upeaa. Siellä kaikki toimii, siellä on siistiä, puhdasta ja turvallista, Tammisto sanoo.

Tammiston mukaan nähtävää Singaporessa riittää. Maahan ensi kertaa matkustavaa hän suosittelee aloittamaan perusnähtävyyksistä.

– Nähtäviä ovat Marina Bayn ympäristö, maailmanpyörä, hienot hotellit ja Louis Vuittonin kelluvat kaupat. Mutta kyllä siinä Marina Bayn ympäristössä on myös ihan näitä paikallisia ruokapaikkoja.

Parin päivän perusnähtävyyksien jälkeen Tammisto suositteleekin siirtymään paikallisille alueille.

– Itse lähtisin parin päivän jälkeen seikkailemaan. Paikallisiin asuinpaikkoihin ei törmää, mutta metrot ja bussit kulkevat ja ne ovat erittäin halpoja ja helposti hyödynnettävissä, että paikat kyllä löytää. Vähän kaupungin ulkopuolella löytyy myös kivoja retkeilypaikkoja, joita turistit eivät juuri koskaan löydä.

– Netistä saattaa löytää hyvin halpoja, yhden – kahden tähden hotelleja, joissa on todella viihtyisää asua, että ei aina tarvitse asua viiden tähden hotellissa.

Klikkaa kuvaa ja katso lähetyksestä, mitä Jari Tammisto kertoo Singaporen kulttuurista.

Studio55.fi

Tutustu MTV3.fi:n uuteen Lifestyle-sivustoon, josta löydät kaikki uusimmat Lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja