Suomalaislapset välkehtivät estradilla Mestarien liigassa – viime kauden sensaatioseura pullahtamassa ulos jatkosta

Edelliskauden sensaatiojoukkue Ajax on tämän hetken tuloksilla pullahtamassa ulos jalkapallon Mestarien liigan pudotuspeleistä. Se on lohkovaiheen päätöspelissä puoliajalla 0–1-tappioasemassa Valenciaa vastaan.

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Valencian Rodrigo rankaisi amsterdamilaisisäntiä 24. minuutilla, kun Ferran Torres tarjoili hänelle onnistuneen lyhytsyötön maalin eteen.

Amsterdamin illassa nähtiin estradilla myös suomalaisväriä, kun C Moren futiskisan voittajat Vili, Lenni ja Laura saattelivat tuomarikolmikon kentälle. Tehtävään sisältyi pallon luovuttaminen päätuomarille.

Suomalaislapset pääsivät isolle näyttämölle voitettuaan C Moren Santanderin kanssa järjestämän kilpailun.

Kun Chelsea johtaa samaan aikaan Tammy Abrahamin ja Cesar Azpilicuetan osumilla Lilleä 2–0, olisi Ajax näillä tuloksilla jäämässä lohkossaan kolmanneksi.

Ajax johti lohkoa ennen tämän illan pelejä 10 pisteellä, mutta Valencia ja Chelsea nousisivat molemmat voitoilla 11 pinnaan.

Yhdessä pisteessä toistaiseksi oleva Lille jää H-lohkossa varmasti jumboksi, käy illan otteluissa lopulta miten tahansa.

Viime kaudella Ajax eteni Mestarien liigassa yllätyksellisesti välieriin ja oli hiuskarvan varassa finaalipaikasta.