Suomalaiskolmikko uusi pelioikeutensa naisten golf-kiertueella

Noora Tamminen, Ursula Wikström ja Minea Blomqvist-Kakko jatkavat golfuraansa naisten Euroopan-kiertueella. Kolmikko uusi täyden pelioikeutensa lauantaina päättyneellä kaudella.

Tamminen ja Blomqvist-Kakko keräsivät palkintorahoja kauden päätöskisassa Dubaissa. Kaksikon suunta tuloslistalla oli lauantaina päinvastainen, sillä Tamminen putosi 78 lyönnin kierroksellaan kuudennelta sijalta 24:nneksi. Blomqvist-Kakko paransi par-vauhdilla 13 pykälää 52:nneksi.

– Kausi oli tässä, eihän se ollut ihan ässä, Blomqvist-Kakko runoili tiedotteessaan.

Euroopan-kiertueen tienestilistan voitti Dubaissa viidenneksi sijoittunut Englannin Charley Hull. Hän keräsi 17 turnauksesta runsaat 263 000 euroa. Tamminen ylsi listalla 45:nneksi runsaan 38 000 euron palkintorahoilla. Dubain väliin jättänyt Wikström oli listalla 62:s ja Blomqvist-Kakko 69:s.