Mainos

Suomalaisilla ei hätää Bangkokissa

Suomen ulkoministeriö arvioi, että suomalaisilla matkailijoilla ole Bangkokissa toistaiseksi hätää, vaikka kaupunkiin onkin julistettu poikkeustila.

- Nämä mielenosoituksethan eivät ole kohdistuneet turisteihin. Tilannettahan ei koskaan tiedetä, mitä jatkossa tapahtuu, mutta tällä hetkellä ainakin turistit ovat olleet rauhassa, Suomen Bangkokin suurlähetystön konsuli Pirkko Kaikkonen arvioi.

Hän muistuttaa kuitenkin, että tiettyä varovaisuutta on syytä noudattaa.

- Suomalaisten tulee seurata tilannetta ja noudattaa viranomaisten ohjeita tarkasti sekä välttää paikkoja, joissa on kokoontunut suuria joukkoja ihmisiä.

Ulkoministeriön arvion mukaan Bangkokissa on tällä hetkellä noin sata suomalaista. Turistien määrää vähentää se, että vilkkain talvisesonki on päättymässä.

- Bangkok on muutenkin tyypillisesti kohde, jossa viivytään vain muutama päivä ennen kuin siirrytään rannikolle, Kaikkonen toteaa.

Suurimmilla matkanjärjestäjillä on Bangkokissa on tällä hetkellä vain muutamia pakettimatkalaisia. Ulkoministeriöllä ei ole tarkkaa tietoa omatoimimatkailijoiden määrästä.

Mielenosoitusten odotetaan hiljenevän lähipäiviksi, sillä Thaimaassa vietetään maan suurinta juhlaa uudenvuoden kunniaksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.