Suomalaishyökkääjän edustama Frölunda marssii kehnossa vireessä CHL:n ratkaisuotteluun – "Erikoinen tilanne pelata"

Suomalaishyökkääjä Joel Mustosen edustama Frölunda lähtee tiistaina Luulajaa vastaan pelattavaan toiseen CHL-välierään tukalasta tilanteesta.

Luulaja voitti kaksikon ensimmäisen kohtaamisen vieraskentällä niukasti 3-2-lukemin, joten Frölunda joutuu matkustamaan Luulajan kotiluolaan tukalassa tilanteessa. Hallitsevan CHL-mestari Frölundan peli on takkuillut viime aikoina SHL:ssä, joten asetelma tärkeän välierän alla on haastava.

– Meillä on ollut vähän hankala viikko takana. Liigassakin hävitty kolme perättäin. Jotenkin erikoinen tilanne pelata tällainen tärkeä playoff-peli keskellä kautta. Nämä viimeiset pelit pitää yrittää unohtaa, Mustonen ennakoi MTV Urheilun haastattelussa.

Frölunda on kuitenkin vuosien aikana osoittanut olevansa parhaimmillaan tärkeillä hetkillä. Mustosen mukaan siihen ajatukseen on hyvä nojata myös tiistaina.

– Tänä ja viime vuonna olemme jotenkin aina onnistuneet löytämään näihin tärkeimpiin peleihin meidän parhaimmat pelit, Mustonen sanoo.

Luulaja on tällä kaudella ollut vakuuttavassa lennossa niin CHL:ssä kuin SHL:ssäkin. Välierävastustajan heikkoudet ja vahvuudet ovat Mustosella ja Frölundalla tarkasti mielessä.

– Luulaja pelaa aika lailla saman tyyppistä lätkää 60 minuuttia, joten tietää, mitä odottaa Luulajalta. Meidän on pakko vastata niiden kurinalaisuuteen, Mustonen toteaa.

– Tiukka peli siitä tulee joka tapauksessa, joten pitää olla kärsivällinen. Jos sen unohtaa, se ei varmaan mene kuin haluamme. Kärsivällisyys on se isoin avain huomenna.

CHL tiistaina C Morella:

Jääkiekkostudio klo 18.30 C More Sport 1:llä
Mountfield HK–Djurgården klo 18.50 C More Sport 2:lla
​​​​​​​Luulaja–Frölunda klo 18.55 C More Sport 1:llä

Kaikki lähetykset myös cmore-fi-suoratoistopalvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat