Suomalaishotellille kansainvälinen tunnustus – valittiin parhaaksi uudeksi hotelliksi

2:01

Suomalainen Aurora Estate -hotelli on valittu Euroopan parhaaksi uudeksi hotelliksi Boutique Hotel Awards -kilpailussa Lontoossa. Boutique-hotellit ovat persoonallisia ja yksilöllisiä hotelleja, jotka toimivat useimmiten irrallaan ketjuista.

Ylläsjärven kylässä Lapissa sijaitseva hotelli oli ainoa suomalainen ehdokas kilpailussa. Boutique Hotel Awards -ehdokkaat valitsi luksusmatkailuun erikoistuneiden ammattilaisten ja toimittajien raati.

Parhaan uuden hotellin palkinnon voittanut Aurora Estate on Sirly Schinmannin ja Heidi Seikkulan vuonna 2015 perustama boutique-hotelli ja ravintola. Hhotellissa on seitsemän uniikkia huonetta, 50-paikkainen fine dining -ravintola, tilausravintolana toimiva Tentipi-teltta sekä pieni saunamaailma.

– Master Chef -ohjelmasta uransa aloittanut Schinmann on tuonut Lappiin perinteitä ja makuja kunnioittavan modernin tyylin, hotelli mainostaa.

Ravintola on arvioitu kansainvälisellä TripAdvisor.com-matkailusivustolla viiden tähden arvoiseksi ja se on päässyt myös Lapin fine dining top 10 -listalle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja