Mainos

Suomalaisen Eve Techin haastaja Microsoftin Surfacelle myöhästyy pahasti – näyttöpaneelin valmistaja voidaan vaihtaa

Suomalaisen Eve Techin 2-in-1-tietokone Eve V tulee myöhästymään näyttöongelmien vuoksi. Alun perin vuoden laitteen toimituksien piti alkaa toukokuussa, jonka jälkeen kesäkuussa, mutta Eve Tech ei ole saanut Eve V:hen näyttöjä sovitussa aikataulussa ja ne ovat kärsineet laatuongelmista. Yhtiön perustajajäsen ja toimitusjohtaja Konstantinos Karatsevidis kertoo myöhästymisestä Eve Techin verkkosivuilla.

Karatsevidis kertoo, että Eve V:n näytöt saatetaan vaihtaa parempiin. Yhtiöllä on tällä hetkellä muutamia vaihtoehtoja, joista Sharpin ja AUO:n näyttövaihtoehdot ovat tällä hetkellä vahvimpia ehdokkaita. Eve V:hen alun perin piti tulla 12,3 tuuman IZGO LCD -näyttö 2736×1824 pikselin tarkkuudella.

Sharpin näyttövaihtoehto olisi samankokoinen kuin alkuperäinen näyttö, mutta astetta tarkempi 2880x1920 pikselillään. Näyttö kuluttaisi myös 50 prosenttia vähemmän virtaa kuin kilpailevat näytöt. Sen värintoisto olisi myös hyvällä mallilla Eve Techin mukaan. AUO:n vähävirtainen näyttö on 0,2 tuumaa pienempi. 12,1-tuumaisen näytön tarkkuus on 2880x1920 pikseliä.

Mikäli Eve Tech saa jätettyä näyttöongelmat taakse nykyisen toimittajan kanssa, Eve V:n toimitukset pystytään parhaimmillaan aloittamaan jo heinäkuun aikana. Mikäli Eve Tech vaihtaa näyttöjen toimittajaa, Eve V -tietokoneiden toimitukset alkavat elo-syyskuussa. Karatsevidis muistuttaa kuitenkin, että Eve V:hen saatetaan tällöin tehdä muitakin päivityksiä.

Jo Eve V:n tilanneille ei mahdollisesta näyttöjen vaihdosta aiheudu lisäkustannuksia, mutta laitteiden hinnat saattavat olla aiempaa korkeammat, kun Eve V tulee virallisesti myyntiin. AUO:n ja Sharpin näytöt ovat kalliimpia kuin nykyisen näyttövalmistajan näytöt.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.