Tältä uuden Nokia-huippukamerapuhelimen odotetaan näyttävän - Nokia 9 PureView’n design paljastui kuvissa ja videolla

Nokia 9 PureView on varustettu viidellä takakameralla ja kookkaalla mutta lovettomalla näytöllä. Kuva: OnLeaks / 91mobiles.

Nokia 9:n näytön kooksi kerrotaan uusien materiaalien yhteydessä 5,9 tuumaa ja kuvasuhteeksi 18:9. Näytön kulmat ovat pyöristetyt. Itse puhelimen mitat ovat 155 x 75 x 7,9 millimetriä. Lisäksi vahvistuksen saavat Nokia 9:n etupuolen laajasti kattava näyttö ilman lovea sekä erillisen kuulokeliitännän puuttuminen. Sormenjälkilukijan laitteessa odotetaan löytyvän näytön alta, minkä takia sitä ei kuvissa näy.

Nokia 9 PureView’n näyttö on tiettävästi P-OLED-paneeli LG:ltä. Sisuksista puhelimesta löytyy Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri. Lisäksi mukana on todennäköisesti tuki langattomalle lataukselle.

Venäläisen, myös luotettavuudestaan tunnetun, Nokia Anew’n mukaan Nokia 9:n lanseerausta on voitu viivästyttää ensi vuoden puolelle, kenties vasta helmikuun lopun Mobile World Congressiin. Nokia Anew on kertonut, ettei Nokia-uutuus ole täyttänyt HMD Globalin tuotteista vastaavan johtajan Juho Sarvikkaan kriteerejä markkinoilletulolle. Aivan viime aikoina asiasta ei kuitenkaan ole kuultu uusia tietoja, ja pieni toivo puhelimen julkistuksesta vielä tänä vuonna tai ainakin heti vuodenvaihteen jälkeen elää yhä.

Lue myös:

    Uusimmat