Suomalaiset mukana Oscar-huumassa: Olemme solmineet kontakteja

Suomea sunnuntain Oscar-gaalassa edustavat Kirsikka Saari ja Selma Vilhunen ovat jo ehtineet saada kaupungissa uusia mielenkiintoisia kontakteja.

Suomi saa pian jännittää omiensa puolesta, kun elokuva-alan himotuimmat palkinnot, Oscar-patsaat, jaetaan Los Angelesissa. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa jaettavista pysteistä kisaa myös suomalaiskaksikko, ohjaaja Selma Vilhunen ja käsikirjoittaja Kirsikka Saari, joiden Pitääkö mun kaikki hoitaa? -teos kilpailee gaalassa parhaan näytellyn lyhytelokuvan sarjassa.

MTV.fi tavoitti elokuvan käsikirjoittaneen Kirsikka Saaren kommentoimaan kaksikon tunnelmia paikan päältä. Suomalaiset ovat ehtineet muun muassa lounastaa tähtien seurassa ja tavata paljon alan ihmisiä. Riippumatta siitä osuuko Oscar suomalaisille, tyhjin käsin naisten ei tarvitse kaupungista poistua. Uusia suhteita on luotu ja innostavaa palautetta kuultu monestakin suusta.

– Olemme tavanneet ihmisiä ja solmineet kontakteja. Vahvasti on myös sellainen olo, että täällä ollaan edustamassa Suomea. Ainakin itse odottelen, että kuka täällä pyörii seuraavaksi, Saari kommentoi tunnelmia.

– Kannustusta ja kommentteja on tullut paljon, sitä todella osaa arvostaa.

Kokemuksen kruunaavan gaalaillan varalle kaksikko on myös saanut neuvoja ja ohjeita. Naisia on esimerkiksi ohjeistettu jemmaamaan käsilaukkuunsa energiapatukka vatsan kurnimisen varalle. Myös illan kulun suhteen kuvio on selvä:

– Paras meininki on kuulemma käytävillä. Enimmäkseen meitä on vain kehotettu nauttimaan ja juttelemaan ihmisten kanssa.

(MTV VIIHDE)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja