Suomalaisen tähtivahdin siirto jäissä – "En voi asiaa juuri kommentoida"

Huuhkajat voittoon Liechtensteinista – Pukki osui jälleen 1:09
Videolla kuvaa Huuhkajien edellisestä voitokkaasta ottelusta Liechtensteinia vastaan.

MTV Urheilun tietojen mukaan Tanskan hallitseva mestari FC Kööpenhamina haluaa Jesse Jorosesta tuhdin korvauksen Brescialta, minkä vuoksi siirto on tällä hetkellä jäissä.

Suomen jalkapallomaajoukkueen 26-vuotias maalivahti ei ole tiettävästi käynyt Italiassa lääkärintarkastuksessakaan, vaikka sellaistakin on jo huhuttu.

Selvää silti on se, että Brescia on ollut jo tovin kovin kiinnostunut Jorosen palveluksista. Nyt kyse on siis paljolti – yllätys yllätys – rahasta.

– En voi asiaa juuri kommentoida. Keskityn pelaamaan Tanskassa. Jos jotain vielä tapahtuu siirtomarkkinoilla, niin katsotaan asioita sitten uudelleen, 197-senttinen suomalaismaalivahti kuittaa MTV Urheilulle puhelimitse.

Jorosen sopimus tanskalaisseuran kanssa ulottuu kesään 2023 asti. Eli kiirettä hänellä ei ole. Joronen vakuuttaa viihtyvänsä Tanskassa. Debyyttikausi sujui kauttaaltaan erinomaisesti.

– Eniten nollapelejä sarjassa, paikka Eurooppa-liigan lohkovaiheessa ja liigamestaruus, joten en olisi voinut paljon enempää toivoa, Simpeleen Urheilijoiden kasvatti toteaa.

Jorosen tavoitteena on silti esiintyä tulevaisuudessa jossain maailman parhaista liigoista. Jos taso säilyy ja kehitystä tapahtuu, se lienee vain ajan kysymys hänen kohdallaan.

– Top 5 -sarjat ovat tietysti minulla tähtäimessä, maltillinen ja rauhallinen veskari painottaa.

Joronen on hyvillään myös Huuhkajien tilanteesta. EM-karsinnat ovat käynnistyneet joukkueelta mainiosti. Syyskuussa on paljon pelissä. Nimenomaan yhtenäisyys on kantanut.

– Kyse ei ole ollut mistään sattumasta. Puhallamme yhteen hiileen ja kaikki tietävät rooliinsa ryhmässä. Meillä on yhteinen tavoite, jonka haluamme yhdessä saavuttaa. On uskomattoman hienoa nähdä, kuinka vahva kollektiivi olemme. Tuemme toisiamme ja toimintakulttuurimme on ihan huipputasolla, Joronen kehuu Huuhkajien nykymeininkiä. 

Lue myös:

    Uusimmat