Mainos

Suomalaisbussi päin kallionseinää Phuketissa

Thaimaan Phuketissa Aurinkomatkojen turisteja kuljettanut bussi on ajanut kallionseinään.

Phuketin lentokentältä lähtenyt bussi oli matkalla tänään aamupäivällä Suomen aikaa Patongin rantaa kohti. Bussin ajaessa mäkeä alas jarrut olivat tällä hetkellä tuntemattomasta syystä rikkoutuneet. Kuljettaja oli tehnyt ratkaisun ohjata bussi kohti tienvieressä olevaa seinämää ja saanut näin bussin pysähtymään.

- On normaali käytäntö, että jos tulee jotain, niin järkevin tapa on pysäyttää bussi ohjaamalla se rinteen seinämään. Se on hyvä, että bussi saatiin pysäytettyä ja mitään vakavampaa ei tapahtunut, Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Tuomo Meretniemi kertoo MTV3:n uutisille.

Osa asiakkaista pelästyi törmäyksessä. Kun bussi osui muuriin, bussiin sisälle lensi lasinsiruja ja yksi lapsimatkustaja loukkasi kätensä. Paikalle kutsuttiin ambulanssi ja loukkaantunut asiakas sai ensiapua.

Paikalle pyydettiin ehjä bussi ja asiakkaat kuljetettiin hotelleihinsa.

- Kohteessa tullaan järjestämään asiakkaille tilaisuus, jossa käydään tapahtunutta läpi ja katsotaan, että kaikki on ok. Jos joku tarvitsee lisähoitoa, niin sitä tietenkin sitten järjestetään, Meretniemi jatkaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.