Suomalainen Yepzon esitteli kehittyneemmän version paikannuslaitteestaan – lähtee räätälöidyllä versiolla myös yritysmarkkinoille

Suomalainen Yepzon on julkistanut CES-messujen yhteydessä uuden, edistyneemmän 4G LTE Smart Tracker -version paikantavasta seurantalaitteestaan.

Yepzonin uusi seurantalaite perustuu Qualcommin Snapdragon Wear 1200 -alustalle. Yepzonin mukaan uutuudessa yhdistyy matala virrankulutus eli pitkä akunkesto, sijaintipaikannus, pieni koko sekä joukko ympäristön arvoja mittaavia antureita.

Lisäksi uusi seurantalaite toimii LTE-verkkojen uusilla laitteille tarkoitetuilla yhteyksillä.

”LTE:n (M1 & NB-1), GPS:n, Wi-Fi-sisätilapaikannuksen ja Bluetooth-läheisyysseurannan yhdistäminen yhteen laitteeseen on myös uniikkia. Käytännössä tämä seurantalaite on korvannut tarpeen useammille eri laitteille”, kommentoi Yepzon Incin toimitusjohtaja John Kiesi. Mukana Yepzonin uudessa seurantalaitteessa on myös lentotila matkatavaroiden seurantaa varten ja vähentäen virrankulutusta lennon aikana.

Yepzonin mukaan monet muut seurantalaitteet keskittyvät tarjoamaan vain yksinkertaisen seurannan ja aluerajauksiin perustuvat hälytykset, kun taas Yepzonin uusi Smart Tracker sisältää monipuolisemmat ominaisuudet.

”Lämpötila-anturi tuo ratkaisun moniin vahinkoihin, jossa eläimet tai jopa lapset on jätetty sisään autoihin joissa lämpötila nousee nopeasti. Törmäyshälytykset olivat vanhempien vaatima ominaisuus teini-ikäisille kuskeille automaattisesti ilmoittamaan mahdollisesta onnettomuudesta. Selvästikään kuljettaja ei pysty painamaan laitteen hätänäppäintä itse näissä tilanteissa”, toteaa Kiesi.

Kuluttajakäyttöön tarkoitetun edistyneemmän seurantalaitteen lisäksi Yepzon on esitellyt myös yrityskäyttöön tarkoitetun Yepzon Extremen. Samalle alustalle pohjautuva seurantalaite tarjoaa yrityksille jatkuvan seuranta- ja anturitiedon, mukaan lukien lämpötila-, kosteus-, kiihtyvyys- ja törmäystiedot helposti integroitavassa muodossa. Laite on myös ATEX-sertifioitu käyttöön räjähdysherkillä aloilla, kuten öljy- ja kaasuteollisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja