Sähköpotkulauta integroidulla älypuhelimella – Archosilta erikoinen uutuus

Ranskalainen Archos, jonka tuotevalikoimaan on kuulunut myös älypuhelimia ja tabletteja, on nyt yllättänyt uusimmalla tuotteellaan. Archos Citee Connect on sähköpotkulauta, jonka ohjaustankoon on integroitu Android-älypuhelin.

Puhelimesta voi nähdä sähköpotkulaudan toimintaan liittyviä tietoja, kuten sen akun varaustason, minkä lisäksi puhelimen näyttö toimii myös nopeusmittarina.

Ohjaustankoon integroitu puhelin sisältää 5 tuuman näytön, järjestelmäpiirin neliytimisellä suorittimella, 1 gigatavun RAM-muistin, 8 gigatavun tallennusmuistin sekä 3G-yhteyden.

Android Oreo -käyttöjärjestelmäversiolla varustetussa puhelimessa ovat käytettävissä normaalit sovellukset, joten sillä voidaan käyttää myös esimerkiksi navigointia sähköpotkulaudalla liikuttaessa.

Citee Connect -sähköpotkulaudassa on 8,5 tuuman renkaat ja 25 kilometrin toimintasäde yhdellä latauksella. Huippunopeus on 25 kilometriä tunnissa.

Archos tulee esittelemään erikoista uutuuttaan Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa ensi viikolla ja myyntiin se on tulossa yhtiön verkkokaupasta huhtikuussa 399 euron hintaan. Jälleenmyyntihinta tulee olemaan 499 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja