Suomalainen valmentajalegenda liikuttuu Tulosruudussa – "Tuskin parempaa elämää olisin saanut"

Suomen kansainvälisesti menestynein jalkapallovalmentaja Martti Kuusela puhuu torstai-illan pitkässä Tulosruudussa vaiherikkaasta kansainvälisestä urastaan sekä ajastaan Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana.

Alla olevalla videolla Huuhkajien päävalmentajan Markku Kanervan ja tähtihyökkääjä Teemu Pukin ajatuksia Kreikka-ottelun alla.

Tunteikas herrasmies on seurannut tyytyväisenä Huuhkajien pirteitä peliesityksiä Kansojen liigassa. Tänään Markku Kanervan miehistö kohtaa Kreikan vieraskentällä tärkeässä ottelussa.

– "Rive" on tehnyt upeaa työtä ja saanut pelaajat puhaltamaan hienosti yhteen hiileen. Pelaajat pelaavat nyt aidosti joukkueelle ja noudattavat yhteistä pelisuunnitelmaa tinkimättömästi, Kuusela kehuu entistä suojattiaan ja pelaajistoa.

– Kreikka vaihtoi taannoin valmentajaa, joten uskon ryhmän olevan vaarallisempi kuin mitä se oli Tampereella. Uusi kreikkalaisvalmentaja voi saada suojattinsa syttymään paremmin ja pelaamaan yhtenäisemmin joukkueena. Suomelle on tulossa vaikea iltapuhde, valmentajalegenda uskoo.

Tanskassa, Belgiassa, Saksassa, Unkarissa, Kreikassa ja Kyproksella valmennusoppia ammentanut 73-vuotias herrasmies puhuu Tulosruudussa valmentajauransa kohokohdista.

– Välillä oli auringonpaistetta ja kivisadetta, mutta itsepähän urani valitsin, Kuusela hymähtää.

– Olen todella kiitollinen erityisesti vuosista ulkomailla. Pääsin näkemään maailmaa ja tapasin hienoja ihmisiä – tuskin parempaa elämää olisin saanut, hän jatkaa liikuttuneena.

Lisää Kuuselan upeasta valmentajaurasta pitkässä Tulosruudussa klo 22.25.

Lue myös:

    Uusimmat