Loukkaantuminen ei pysäyttänyt Teemu Pukkia, palasi heti mahtivireeseen – "Ehkä se huili teki hyvää"

Teemu Pukki hurjana heti loukkaantumisensa jälkeen –"Ehkä se huili teki hyvää" 2:15

Teemu Pukki loukkaantui edellisessä Huuhkajien jalkapallomaaottelussa lokakuun puolivälissä. Hyökkääjä teki kuitenkin huipputehokkaan paluun kentille reilut kaksi viikkoa myöhemmin.

Pääkuvan videolla Teemu Pukin haastattelu kokonaisuudessaan. Pukki muun muassa kertoo, miten Huuhkajissa on käsitelty sitä, että jatkopaikka Kansojen liigassa on erittäin lähellä.

Suomen A-maajoukkue saa nauttia taas huippuvireisen Teemu Pukin palveluksista, kun Huuhkajat kohtaa Kreikan Kansojen liigan kohtaamisessa Ateenassa torstaina.

Pukki loukkaantui voitokkaan Kreikka-kotiottelun alkuhetkillä lokakuun puolivälissä. Pieni tauko ei kuitenkaan karistanut syyskauden tehokkuutta, sillä Pukki iski Englannin Mestaruussarjassa pelaavalle Norwichille yhteensä neljä maalia kahdessa ensimmäisessä ottelussa pelipaussin jälkeen. 

– Ehkä se teki ihan hyvää, että sain pienen huilin siihen. Sain vähän keräillä akkuja, ja pistettiin reisi kuntoon siellä (Englannissa). Siinä ensimmäisessä pelissä sain helpot maalit, pääsin pistämään tyhjiin kaksi kertaa. Sain siitä hyvän fiiliksen seuraavaan peliin, Pukki perusteli vaatimattomaan tyyliinsä MTV Sportille Ateenassa keskiviikkona.

Huuhkajien joukkueessa on ollut Kansojen liigassa silmiinpistävän iloinen fiilis. 

Taitaa olla tällä hetkellä aika makea fiilis olla maajoukkueen mukana?

– Todellakin. On aina hienoa tulla maajoukkueeseen, mutta nyt kun on tullut tuloksia viime aikoina, niin on helpompia tulla tänne. Meillä on myös hyvä rinki, meillä on hauskaa yhdessä ja nautimme pelaamista yhdessä.

Kreikka-Suomi alkaa torstaina klo 21.45.

Lue myös:

    Uusimmat