Huuhkajat äitynyt huimaan lentoon – Palloliiton pomo myhäilee: "Erittäin hyvä merkki"

Suomen jalkapallomaajoukkue on aloittanut urakkansa Kansojen liigassa mainiosti. Ennen tämän illan Kreikka-ottelua Huuhkajien tilillä on kolmesta pelistä kolme 1–0-voittoa, kun Viro on kaatunut kahdesti ja Unkari kerran. Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti on saanut seurata maajoukkueen esityksiä tyytyväisenä.

– Onhan tämä ollut meille aivan unelma-alku. Me olemme pärjänneet hienosti ja olemme pystyneet kääntämään tiukat ottelut voitoiksi. Se on erittäin hyvä merkki, Lahti myhäili Tulosruudulle.

– Hienoa nähdä tuollainen ilme joukkueessa ja itseluottamus, joka on saatu aikaan.

Vaikka muutamien runkopelaajien taannoiset lopettamiset ovat luoneet lovea päävalmentaja Markku Kanervan palapeliin, laituri Pyry Soirin ja keskikenttäpelaaja Glen Kamaran kaltaiset nopeat ja pelirohkeat yksilöt ovat toisaalta nousseet esiin ennakkoluulottomilla esityksillään.

– Olemme saaneet nuorennettua maajoukkuetta. Sinne on tullut uusia nuoria, lupaavia pelaajia. Näyttää tällä hetkellä oikein hyvältä.

– Jalkapallon kannalta Suomessa on äärimmäisen tärkeää, että meillä on idoleita, että me menestytään, ja uskon, että se tuo nuoria harrastajia lajiin mukaan, Lahti sanoi.

Lahti kertoo ylälaidan videolla myös Palloliiton suuresta muutoksesta. 

Lue myös:

    Uusimmat