Suomalainen Nina lähettää kuningatar Elisabetille kirjeitä – sai 95-vuotiaalta monarkilta yllättäen veikeän vastauksen

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa Kari Aihinen tapaa naisen, joka on kuningatar Elisabetin kirjekaveri.

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa huippukokki Kari "Kape" Aihinen tapaa Ninan ja Kimin, jotka kaipaavat kipeästi apua arjen ruuanlaitossa.

Kun kolmikko valmistaa yhdessä ruokaa pariskunnan kotona, ihmettelee Aihinen kodista löytyviä viittauksia kuningatar Elisabetiin. Nina letkauttaa asiaan rennon vastauksen. 

– Hän on Ellu ja hän on mun kirjeenvaihtokaveri, nainen kertoo. 

Nina kertoo kirjoittavansa kirjeitä sekä kuningatar Elisabetille että Monacon hoviin. Aihinen ihmettelee edelleen, että mistä on kyse. 

– Mä katsoin Arto Nybergin haastattelua ja (siellä oli eräs) Pekka siinä esittelemässä vastaavia kirjeitään, ja Pekasta mä sain inspiraation, että tästä se lähtee: kirjeenvaihto! Nina selittää. 

Aihinen puolestaan tiedustelee naiselta, sattuuko tämä tietämään, mikä on kuningatar Elisabetin lempiruokaa lounaalla. Huippukokilla on tähän vastaus. 

Kokin kertomuksen perusteella Aihinen, Nina ja Kim päätyvät valmistamaan lounaan kuningatar Elisabetin mieltymysten mukaisesti. 

Myöhemmin jaksossa Aihinen saapuu takaisin pariskunnan kotiin tarkastamaan, miten ruuanlaitto on sujunut hänen ollessaan poissa. Kolmikon keskustellessa pöydän ääressä Nina kertoo, että lähetti Aihisen kanssa tehdystä ruuasta Elisabetille kuvan kirjeen kanssa ja oli jopa saanut hovista vastauksen. 

– Häneltä tuli vastaus, että näyttipä hyvältä, Nina kertoo kirjettä esitellen. 

Mikä on kuningatar Elisabetin lempiruokaa lounaalla ja mistä Kari Aihinen sen tietää? Sen näet yllä olevalta videolta!

Kaappaus keittiössä torstaina klo 20 MTV3 ja mtv-palvelussa

Seuraavan viikon jakso julkaistaan ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat