Mainos

Suojatien eteen pysähtynyt taksikuski todisti järkyttävää törmäystä: Viereltä ajoi auto päin lasta – "Verta tuli todella paljon"

Vantaan Koivukylässä sattui tänään iltapäivällä noin kello 14 onnettomuus, jossa suojatietä ylittänyt, alle kouluikäinen lapsi loukkaantui henkilöauton tönäisemänä.

Nimettömänä pysyttelevä taksinkuljettaja näki törmäyksen aivan vierestä, ja kertoo MTV Uutisille nyt tapahtuneesta. Lapseen törmännyt autoilija jätti noudattamatta pysähtymisvelvollisuutta.

Taksinkuljettaja kertoo pysähtyneensä itse tien vasemmanpuoleiselle kaistalle, kun äiti ja lapsi olivat lähdössä ylittämään suojatietä. Onnettomuus sattui, kun oikeanpuoleisella, samansuuntaisella kaistalla ajanut kuljettaja ei pysähtynytkään taksin viereen suojatielle.

”Verta tuli todella paljon”

– Suojatietä ylittänyt lapsi meni hieman äitinsä edeltä autoni ohitse. Näytti siltä, että toiselta kaistalta tullut kuljettaja ei olisi aikonutkaan jarruttaa vierelleni liikennesääntöjen mukaisesti. Vasta kun kuljettaja huomasi lapsen, hän painoi jarrut pohjaan, hän sanoo.

Tilanne järkyttävä

Silminnäkijän mukaan yhteentörmäys näytti vakavalta.

– Lapsi lensi kunnolla ja hänen päähänsä tuli haava. Verta tuli todella paljon, mutta hän kuitenkin pääsi omin jaloin ambulanssin kyytiin.

Onnettomuus sattui sairaalan läheisyydessä, joten ambulanssi ja poliisi olivat tapahtumapaikalla muutamassa minuutissa. Taksinkuljettaja luonnehtii tilannetta järkyttäväksi.

– Olin juuri kuljettamassa asiakasta, joka istui vierelläni etupenkillä. Olimme molemmat järkyttyneitä tilanteesta.

”Onneksi vältyttiin pahimmalta”

Taksinkuljettaja kertoo lukeneensa myöhemmin onnettomuudesta mediasta ja kokeneen olonsa huojentuneeksi, kun luki tytön selvinneen vähäisiltä vammoilta.

– Pääasia on, että lapsi on kunnossa. Ajan taksia päivittäin ja olen nähnyt paljon samanlaisia tilanteita, joissa suojatiellä ei pysähdytä liikennesääntöjen mukaisesti, mutta koskaan aikaisemmin en ole nähnyt yhtä pahaa vaaratilannetta. Onneksi nyt vältyttiin pahimmalta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.