Mainos

Suloisten vauvakuvien taustalla mahtava tarina – poliisi oli mukana synnytyksessä

Poliisi pääsi käyttämään kätilön taitojaan, kun viimeisillään raskaana olevan naisen lapsi päätti syntyä keskelle liikenneruuhkaa. 

Eräänä heinäkuisena aamuna viimeisillään raskaana oleva Destiny Hall oli varma, että hänen toinen lapsensa olisi valmis syntymään hetkenä minä hyvänsä. Äidillä oli ollut supistuksia jo muutaman tunnin ajan, joten hän päätti lähteä miehensä kanssa ajamaan kohti 45 minuutin matkan päässä olevaa texasilaista sairaalaa. Perille päästyään lääkärit kuitenkin tyrmäsivät naisen aavistukset lapsen syntymästä.

– He kertoivat minulle, että synnytys ei ollut käynnissä, eikä lapsi todennäköisesti syntyisi vielä viikkoon, Hall kertoo.

Lääkärit kehottivat naista odottamaan, kunnes kipu pahenisi sietämättömäksi ja palaamaan sairaalaan vasta sitten. Asiasta hämmentynyt pariskunta lähti ajamaan takaisin kotiin, vaikka äiti uskoikin, ettei tulisi selviämään kivun kanssa kokonaista viikkoa. Hänen kehonsa kertoi synnytyksestä, mutta pää käski vielä odottamaan.

"Minä vain tiesin, kuinka tulisi toimia"

Pariskunta ajoi valtatiellä, kun poliisiauton valot viestittivät heille ylinopeudesta. Juuri samalla hetkellä Hall tunsi, kuinka hänen lapsivetensä meni. Ymmärtäväinen konstaapeli Mak Diebold halusi auttaa, ja ryhtyi saattamaan pariskuntaa autoineen ruuhkaliikenteen läpi takaisin kohti sairaalaa.

Noin kahdenkymmenen minuutin ajomatkan jälkeen kovista kivuista kärsivä äiti ei enää kestänyt, vaan hänen oli pakko ryhtyä ponnistamaan. Keskellä ruuhkaliikennettä Hall synnytti pienen tytön lapsen isän ja heitä saattaneen poliisin avustamina.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olin silloin toisella planeetalla. Minä vain tiesin, kuinka tulisi toimia. Poliisi Mark piteli kädestäni kiinni, Hall kertoo.

Synnytys sujui nopeasti, ja muutaman ponnistuksen jälkeen ylpeä isä piteli sylissään pientä tytärtään. Mukana ollut poliisikaan ei voinut peitellä riemuaan. Synnytyksellä oli poliisille astetta syvempi merkitys, sillä hän oli ollut jo pitkään huolissaan työhönsä liittyvistä väkivaltaisuuksista, kun tämä onnellinen tapaus sattui hänen kohdallensa. Se oli hänelle kuin merkki siitä, että hän tekee arvokasta työtä. 

Pariskunta halusi kiittää poliisia avusta, ja he pyysivät valokuvaajaa ikuistamaan lapsensa suloisiin kuviin, jotka kunnioittaisivat poliisien työtä. Pariskunta haluaa kuvien välityksellä muistuttaa kaikkia siitä, kuinka monella eri tavalla poliisit suojelevat ja palvelevat ihmisiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Emme olisi halunneet saada häntä millään muulla tavalla, poliisin teosta liikuttunut äiti kertoo synnytyksestä.

Video: Ensiaputaidot ovat aina tarpeen. Osaatko toimia, jos vauva on vaarassa tukehtua? 

0:44

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.