Maajussi-Tarja saa treffeillä kovaa kritiikkiä sulhasehdokkaaltaan Ismolta – Töllötuomarit jyrähtävät: "Älä yritä muuttaa toista!"

Sulhasehdokas Ismo kritisoi maajussi-Tarjan elämäntyyliä kesken treffien – Töllötuomarit jyrähtävät: "Älä yritä muuttaa toista!" 2:58
Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen kommentoivat suorasukaisesti maajussi-Tarjan sulhasehdokkaan painostavaa käytöstä.

Maajussi-Tarjan yksilötreffit sulhasehdokas Ismon kanssa saivat erikoisia piirteitä, kun Ismo arvosteli voimakkaasti Tarjan työntekoa. Töllötuomarit kommentoivat suorasukaisesti Ismon käytöstä.

Maajussi-Tarjan yksilötreffit lupsakkana pitämänsä Ismon kanssa eivät sujuneet lainkaan leppoisissa merkeissä Maajussille morsian  -ohjelman maanantain jaksossa, sillä Ismo alkoi kesken päivällisen arvostella kovin sanoin Tarjan liiallista työntekoa.

– Haluaisin tietää, että onko Tarjalla liikaa suunnitelmia tänne hänen tilalleen ja jos on, niin hänhän uupuu, Ismo pohti jo ennen treffejä ja manasi, miten Tarjalle tuntuu olevan tärkeää vain "työ ja työ ja työ".

Sama meno jatkui treffeillä.

– Olen huolestunut sinusta, että sinä uuvut, Ismo aloitti.

–  Ethän sinä muuta näe kuin työtä, työtä ja työtä. Sinulla on niin paljon tekemistä, että jääkö sille ukolle sitten enää mitään? Mitä? Millä tavalla? Missä välissä meidän välinen hyvinvointi sitten hoidettaisiin? Ismo tykitti.

Tarjan mairea hymy hyytyi pikku hiljaa treffien edetessä.

– Minä voisin väittää, että nyt olet väärässä, Tarja vastasi lopulta päättäväisesti ja harmitteli kameroille jälkikäteen, ettei Ismo tunnu luottavan häneen ja siihen, että hän tietää omat rajansa.

MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen ovat järkyttyneitä Ismon käytöksestä.

– Olen aivan raivoissani. Tulin pahalle tuulelle, kun katsoin tätä. Et voi sanoa toiselle noin, etkä voi alkaa toisen terveyttä kyseenalaistaa, Lintunen tuhahtaa uusimmassa Töllötuomarit-jaksossa.

– Jos Tarjan käytös ja elämäntyyli ovat Ismon mielestä vääränlaisia, niin sitten varmaan kannattaa lähteä etsimään uutta morsianta, eikä yrittää muuttaa toista, Utula jatkaa.

Töllötuomarit pohtivat, että Ismon äkilllisesti muuttuneelle käytökselle on todennäköisesti myös selvä syy.

Katso Ismoon liittyvä keskustelu tulevasta Töllötuomarit-jaksosta yllä olevalta videolta!

Töllötuomareiden uusin jakso julkaistaan kokonaisuudessaan tänään klo 21.55 MTV Katsomossa

Aiheina ovat maajussien lisäksi Ensitreffit alttarilla ja Temptation Island Suomi.

Lue myös:

    Uusimmat