Mainos

Sulhanen kiittää Teslaa henkensä pelastamisesta – vihkivalat uusiksi häitä edeltävänä iltana

Häihinsä valmistautumassa ollut sulhanen joutui rajuun onnettomuuteen vuokraamallaan Teslalla.

Kalifornialaiselta pariskunnalta oli vähällä jäädä omat häät väliin sulhasen jouduttua hurjaan onnettomuuteen juhlaa edeltävänä iltana. 

TeslaRati-foorumilla nimimerkillä QwiksilverA4 esiintyvä sulhanen oli liikenteessä häitä varten vuokraamallaan Tesla Model X:llä, kun varastetulla Honda Civicillä kaahannut mies ajoi päin yli sadan kilometrin tuntivauhdilla.

Törmäyksen seurauksena Teslasta laukesi 12 turvatyynyä, mutta muutoin auto säilyi yllättävänkin hyvässä kunnossa. Samaa ei voi sanoa vastapuolen Hondasta.

Mies selvisi rytäkästä käden revenneellä nivelsiteellä ja muutamalla mustelmalla. Vaikka hän pitääkin selviytymistään pääosin korkeampien voimien aikaansaannoksena, antoi hän kiitoksensa myös Teslalle.

– En voi kiittää Elon Muskia ja Teslaa tarpeeksi heidän tekemästään työstä. Haluan heidän tietävän, että heidän autonsa pelasti henkeni, mies kirjoitti ja toivoi kiitosten kantautuvan myös Teslan työntekijöiden korviin.

Hän tarjoaa työnsä puolesta konsultointiapua muun muassa Teslalle ja työskentelee yhtiön insinöörien kanssa säännöllisesti.

– En koskaan ajatellut, että yksi näistä autoista tulisi pelastamaan henkeni.

Sulhanen kertoo kirjoittaneensa vihkivalansa uusiksi vielä samana iltana.

***

3:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.