Isä yritti tehdä vaikutuksen vävykokelaaseen, mutta Corvette olikin ollut seisonnassa vähän liian pitkään – nolosti kävi

Tässä on alle 60 000 dollarin Corvette C8 4:02
Tältä näyttää uusi keskimoottorinen Corvette, jota ei ole enää tunnistaa legendaariseksi muskeliautoksi.

Eräs yhdysvaltalaismies sai kokea kantapään kautta, mitä voi tapahtua, mikäli pitkään seisonnassa olleella klassikkoautolla lähtee revittelemään turhan innokkaasti ihan kylmiltään.

Jutun lopussa olevalla videolla näkyvä tapahtuma tallentui kodin valvontakameraan jo huhtikuussa, mutta perheenisä päätti julkaista sen YouTubessa vasta hiljattain.

Eikä siitä voi varsinaisesti kaveria syyttääkään, sillä onhan tämä nyt aika kiusallista katsottavaa.

Videolla näkyvä vuosimallin 1966 Chevrolet Corvette oli seissyt varastossa koskemattomana puolisen vuotta ja juuri ennen videon tapahtumia auto oli ajettu sieltä ulos. Tarkoituksena oli siirtää auto varsinaisen tallin puolelle, jotta se oltaisiin saatu taas ajokuntoon kesää varten.

Mies teki kuitenkin kohtalokkaan virheen halutessaan vähän näyttää autoaan tyttärensä poikaystävälle. Hän nimittäin polkaisi kaasua sen verran voimakkaasti kohti lattiaa, että renkaat sutaisivat ja auto otti vauhtia hieman enemmän kuin olisi ollut tarpeen. Vauhdin hidastamisessa ei auttanut myöskään tallille johtanut alamäki.

Kuten videolta on pääteltävissä, niin vaikka kaasupolkimen toiminta ilmeisen moitteetonta, ei jarrupolkimesta voinut valitettavasti sanoa samaa. Sekin kyllä painui lattiaan, mutta mitään se ei tehnyt vauhdin hidastamiseksi. Kuten ei käsijarrukaan.

Tilanteessa oli kolme toimintatapaa, joista yksikään ei ollut erityisen hyvä. Hän olisi voinut ohjata auton päin pihatiellä pysäköityjä autoja, Nissan 350Z:aa ja Dodge Challengeria, ajaa suoraan aidan läpi tontilla olevaan lampeen. Hän kuitenkin valitsi sen kolmannen vaihtoehdon eli ajoi auton päin talon kulmaa.

Auto kärsi ilmeisen pahoja vaurioita, mutta kaikeksi onneksi mies ei vaikuta loukkaantuneen. Hän myös ottaa tilanteen yllättävänkin rauhallisesti.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat