Sukulaiset yrittivät saada humalaisen sulhasen nukkumaan – veli tuli väliin karuin seurauksin: "Pahat muistot tulevat olemaan mielessä jonkin aikaa"

7:20
Videolla kerrotaan vinkkejä hääkuviin.

Humalainen bestman aiheutti välikohtauksen veljensä häissä. Aiheesta uutisoi muun muassa News.com.au-sivusto.

Heinäkuun 27. päivä Lampeter's Falcondale -hotellissa Walesissa järjestetyssä hääjuhlassa 29-vuotias Tomos Rhydian Wilson kävi käsiksi veljensä Steffanin morsiameen Erin Mason-Georgeen. Sitten hän hyökkäsi Erinin äidin ja kahden siskon kimppuun. Tomoksen kerrotaan olleen humalassa.

Kävi morsiamen ja tämän perheenjäsenten kimppuun

Asiaa puitiin 11. joulukuuta oikeuden istunnossa Aberystwythissa. Tomoksen kerrottiin raivostuneen siitä, että perhe oli yrittänyt saada humalaisen sulhasen nukkumaan.

Tomos oli huutanut, että Steffanin ei olisi koskaan pitänyt mennä naimisiin Erinin kanssa. Hän oli tarttunut Erinin hääpukuun ja vetänyt naista portaita alas.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tomos oli yrittänyt lyödä morsianta ja hyökännyt sen jälkeen hänen äitinsä Lindan ja nuoremman siskon Dionin kimppuun. Sitten hän oli käynyt kiinni Erinin toisen siskon Callyn kaulasta.

Lisäksi Tomos oli tahrinut hotellin johtajan paidan ja hotellin kalusteita.

Syytti morsianta

Tomos oli oikeudessa syyttänyt tapahtuneesta Eriniä. Hänen mukaansa nainen oli läimäissyt, haukkunut ja töninyt Steffania.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toisena bestmanina toiminut Harry Wilson oli myös kertonut oikeudessa, että Erin oli lyönyt Steffania. Harryn mukaan sulhanen oli kaatunut portaissa.

Sai rangaistuksen

Bestman on ollut aiemmin vankilassa. Tällä kertaa hänet todettiin syylliseksi viiteen pahoinpitelyyn ja omaisuudelle aiheutettuun vahinkoon. Hänet määrättiin maksamaan 250 punnan eli noin 296 euron korvaus Erinille ja yhdelle tämän siskoista sekä 100 puntaa, noin 118 euroa, Erinin äidille, toiselle siskolle sekä hotellin johtajalle.

Wilson määrättiin 12 kuukaudeksi yhdyskuntapalveluun. Hänellä oli jo ennestään suorittamatta 240 työtuntia ja maksamatta 900 puntaa, noin 1068 euroa, korvauksia.

Tuomari Gwyn Jones oli todennut oikeudessa seuraavaa: "Kyseessä piti olla iloinen tapahtuma, mutta pahat muistot tulevat olemaan kaikkien mielessä jonkin aikaa."

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja