Suhdespekulaatiot alkoivat heti – Tom Cruise saapui seurapiireihin 20 vuotta nuoremman vastanäyttelijänsä kanssa

MTV Uutiset tapasi Tom Cruisen Tukholmassa vuonna 2012 - katso haastattelu!

Toimintatähti Tom Cruise saapui Wimbledonin tennisturnaukseen 20 vuotta nuoremman vastanäyttelijänsä kanssa.

Brittilehti The Sun spekuloi jo viime joulun tienoilla Hollywood-tähti Tom Cruisen löytäneen elämäänsä uuden rakkauden. Lehti oli saanut vihiä siitä, että 59-vuotias supertähti olisi rakastunut Mission Impossible -elokuvasaagan seitsemännen osan kuvauksissa vastanäyttelijäänsä Hayley Atwelliin, 39. Lisäksi kaksikko ikuistettiin käsi kädessä Roomassa, missä he olivat kuvaamassa elokuvan kohtauksia.

Cruise ei ole ollut pidemmässä seurustelusuhteessa tiettävästi kenenkään kanssa sen koommin, kun liitto ex-vaimo Katie Holmesin kanssa kariutui lopullisesti vuonna 2012.

Tähti ei ole vahvistanut huhuja uudesta rakkaudesta, mutta suhdespekulaatiot saivat lisää tuulta purjeisiinsa viime viikonloppuna, kun 20 vuotta Cruisea nuorempi brittinäyttelijä saapui Cruisen kanssa seuraamaan legendaarista Wimbledonin tennisturnausta.

Kaksikko ikuistettiin kuviin, kun he saapuivat yhdessä paikalle – joskaan eivät käsi kädessä. Atwell näytti valokuvien perusteella kulkevan askeleen verran Cruisen edellä.

Kaksikko ikuistettiin kuitenkin myöhemmin hymyileväisinä katsomosta, jossa Cruise bongattiin viikonlopun aikana myös muun muassa entisen jalkapallotähden David Beckhamin seurasta.

The Sunille hiiskuttiin Mission Impossible -elokuvan tuotannosta viime talvena, että kaksikolla synkkasi heti, kun he alkoivat tehdä töitä yhdessä.

– Lockdown ja kaikki vaikeudet astuivat kuvioihin, mutta se kaikki sai heidät lähentymään ja he ovat olleet lähes erottamattomat, lehdelle paljastettiin.

Lähteen mukaan pari on tapaillut ja viettänyt paljon aikaa Cruisen Lontoon-kodissa.

Vaikka pysyvämpää onnea ei ole löytynyt sen jälkeen, kun liitto Holmesin kanssa päättyi, on Cruise ehditty yhdistää vuosien mittaan muun muassa Orange is the New Black -sarjan tähteen Laura Preponiin sekä Handmaid's Tale -näyttelijä Elizabeth Mossiin.

Cruisella on kolme lasta: aikuiset Isabella ja Connor liitostaan Nicole Kidmanin kanssa sekä 14-vuotias tytär Suri liitosta Katie Holmesin kanssa.

The Sunin mukaan Hayley Atwell seurusteli puolestaan pari vuotta malli Evan Jonesin kanssa, mutta viihtyi sen jälkeen englantilaisen lääkärin seurassa ennen kuin hänet yhdistettiin Cruiseen.

Lähteet: The Sun, Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja