Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin julkisuutta välttelevä Connor-poika julkaisi äärimmäisen harvinaisen selfien – tältä hän näyttää nykyään

Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin poika Connor Cruise elää hyvin hiljaista elämää.

Yhdysvaltalainen Connor Cruise, 26, on ex-aviopari Nicole Kidmanin ja Tom Cruisen ainut poika. Connor Cruise ei liiemmin julkisuuden perään ole ollut, mutta hänen elämäänsä seuraa kuitenkin noin 37 000 seuraajaa tämän julkisella Instagram-tilin kautta. Cruise julkaisee Instagram-tilillään toisinaan kuvia myös itsestään, mutta erittäin harvoin niin, että hänen kasvonsa näkyisivät kunnolla. 

Hiljattain Cruise kuitenkin julkaisi Instagramin Tarinat-osiossa harvinaisen selfien itsestään uuden kampauksensa kera. 

– Uusi naama, kukas se siinä, Cruise vitsaili julkaisunsa yhteydessä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nicole Kidman ja Tom Cruise olivat naimisissa vuosina 1990-2001. Ollessaan naimisissa pariskunta adoptoi Connorin sekä tämän siskon Bellan. Sisarukset ovat eläneet lapsuudestaan asti vahvasti osana skientologiyhteisöä, jonka kuuluisin jäsen lienee Tom Cruise. Lähteiden mukaan Connor ja Bella Cruise ovat yhä omistautuneita skientologialle. 

– Connor elää melko yksinkertaista elämää Clearwaterissa, lähde kertoo.

Connor Cruise on bongattu silloin tällöin viettämässä aikaa isänsä Tom Cruisen kanssa. Äitinsä Nicole Kidmanin kanssa Connor sekä Isabella Cruise ovat tietojen mukaan erittäin vahvasti etääntyneet, sillä Kidman erosi skientologiasta avioeronsa myötä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja