Sami Kurosesta ja Jenni Alexandrovasta jälleen juontopari: "Ihanaa, että nyt saan sen paljastaa"

3:36
Sami Kurosella on takana yhtä monta missifinaalin juontoa kuin Spede Pasasella – "Sitä on mukava muistella kiikkustuolissa"

Jenni Alexandrova ja Sami Kuronen palaavat juontopariksi.

Juontaja Sami Kuronen kertoi maanantaina Instagram-tilillään lopettavansa työt radio Suomipopilla. Hän työskenteli kanavalla seitsemän vuoden ajan.

Sanoma tiedotti eilen miehen siirtyvän Radio Aallon uudeksi aamujuontajaksi yhdessä Jenni Alexandrova kanssa. Alexandrova kertoo Instagram-tilillään pitäneensä asiaa salassa kauan.

– Ihanaa, että nyt saan sen paljastaa. Palaamme Sami Kurosen kanssa juontopariksi ja aloitamme aamuradiohommat Radio Aallossa. Aikaiset nukkumaanmenot ja aamuherätykset, tervetuloa! Mieletöntä päästä tekemään radion kuninkuus – ja kuningatarlajia yhdessä rakkaan ystävän kanssa! Alexandrova kirjoittaa Instagram-tilillään.

Myös Kuronen hehkutti kollegaansa ja tulevaa pestiä Instagram-tilillään.

– Aikoinaan teimme Suomipopilla töitä yhdessä, ystävystyttiin ja viimeiset kaksi vuotta olemme haaveilleet, että yhteinen työmme saisi vielä joskus jatkoa! Tammikuussa haaveista tulee totta! 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja