Sami Kurosesta ja Jenni Alexandrovasta jälleen juontopari: "Ihanaa, että nyt saan sen paljastaa"

Sami Kurosella on takana yhtä monta missifinaalin juontoa kuin Spede Pasasella –"Sitä on mukava muistella kiikkustuolissa" 3:36
Sami Kurosella on takana yhtä monta missifinaalin juontoa kuin Spede Pasasella – "Sitä on mukava muistella kiikkustuolissa"

Jenni Alexandrova ja Sami Kuronen palaavat juontopariksi.

Juontaja Sami Kuronen kertoi maanantaina Instagram-tilillään lopettavansa työt radio Suomipopilla. Hän työskenteli kanavalla seitsemän vuoden ajan.

Sanoma tiedotti eilen miehen siirtyvän Radio Aallon uudeksi aamujuontajaksi yhdessä Jenni Alexandrova kanssa. Alexandrova kertoo Instagram-tilillään pitäneensä asiaa salassa kauan.

– Ihanaa, että nyt saan sen paljastaa. Palaamme Sami Kurosen kanssa juontopariksi ja aloitamme aamuradiohommat Radio Aallossa. Aikaiset nukkumaanmenot ja aamuherätykset, tervetuloa! Mieletöntä päästä tekemään radion kuninkuus – ja kuningatarlajia yhdessä rakkaan ystävän kanssa! Alexandrova kirjoittaa Instagram-tilillään.

Myös Kuronen hehkutti kollegaansa ja tulevaa pestiä Instagram-tilillään.

– Aikoinaan teimme Suomipopilla töitä yhdessä, ystävystyttiin ja viimeiset kaksi vuotta olemme haaveilleet, että yhteinen työmme saisi vielä joskus jatkoa! Tammikuussa haaveista tulee totta! 

Lue myös:

    Uusimmat