Studio55.fi-ohjelma jätti jäähyväiset – ”Osui ja upposi”

7:26

Studio55.fi-ohjelman viimeinen lähetys nähtiin perjantaiaamuna. Juontajat Markku Veijalainen ja Raakel Lignell sekä vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila kävivät läpi mennyttä ja tulevaa.

– Tämä ohjelma osui ja upposi katsojaryhmään. Sitä oli todella upea tehdä, Markku Veijalainen sanoi lähetyksessä.

Myös Merja Ylä-Anttila kiitteli Studio55.fi-ohjelmaa suurten ikäluokkien huomioimisesta ja yleisön puhuttelusta. Näkyvyyttä saivat erityisesti hyvinvointi- ja terveysaiheet.

– Sehän ei ole pelkästään meidän yli viisikymppisten maailmaa ja asiaa vaan vyörynyt koko yhteiskuntaan – itsestä huolehtiminen, ruoka, kasvistrendaaminen, nyhtökaurakeskustelut ja kaikki. Kyllä se on ollut iso juttu ja koko ajan suuri osa Studio55:sta. Sen tyyppiselle sisällölle on varmasti jatkossakin kysyntää, Ylä-Anttila sanoi.

– Minua on naurattanut se, että kun 70-luvulla tein Maikkarissa ohjelmia, niin oli varma nakki, että kun otetaan Katri Helena vieraaksi, niin tuli kaksi miljoonaa katsojaa. Nyt jos otetaan Studio55:seen nivelrikko aiheeksi, niin kyllä on katsojia, Mape nauroi.

Miten kanava palvelee uskollisia katsojia jatkossa?

– Nettisivut ovat vielä toiminnassa, ja nyt mietitään. Huomenta Suomihan uudistuu tammikuussa, niin tämä on myös mietinnässä siinä. Toivon mukaan ihan lähipäivinä ja vielä tälle puolen vuotta saadaan kerrottua uutisia siitäkin, miten tämä tärkeiden aiheiden käsittely jatkuu edelleen, Ylä-Anttila totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja