Marco Bjurström BumtsiBumin! ulkopuolelle jäämisestä: Olin saanut vihjeen aikaisemmin

7:24

Marco Bjurström muisteli Studio55.fi-lähetyksessä BumtsiBum!-aikoja ja kertoi myös, miltä tuntui jäädä ulos kohta paluun tekevästä ohjelmasta.

Kolme viikkoa sitten ilmoitettiin, että legendaarinen BumtsiBum! tekee paluun televisioon. Odottiko Marco Bjurström tuolloin kotona soittoa ja työtarjousta?

– Jos olisin kuullut silloin vasta sen asian, olisin kauheasti odottanut ja ollut ihan into piukassa. Mutta ikävä kyllä olin saanut vähän aikaisemmin vihjeen, että ohjelma palaa, ja tieskin myöskin sen tylsän asian, että sinne ei minua ajateltu, Bjurström kertoi lähetyksessä.

Bjurström kertoi saaneensa ratkaisusta suoraan ja välikäsien kautta yhteensä kymmeniä tuhansia palautteita.

– Ihmiset ovat kauhean ihmeissään.

Vaikka Bjurströmillä ei ollut antaa seuraajalleen varsinaisia neuvoja, hän korosti omana itsenään olemisen tärkeyttä.

– Kukaan meistä ei voi olla toisen kopio tai toisinto. Sen olemme katsojille vähintään velkaa, että ollaan niissä tilanteissa omana itsenä eikä jonain rakennettuna roolihahmona.

– Kannettu vesi ei kauaa kaivossa pysy, se rupeaa näkymään hirveän nopeasti. Suomessa ollaan ehkä vähän kohteliaampia kuin jossain muualla maailmassa sietämään sellaista teennäisyyttä, mutta kyllä meilläkin kansan syvät rivit ovat niin fiksuja, että aika nopeasti sydän sanoo: nyt tuossa on jotain feelua, jotain sellaista feikkiä, jota en osta. Sitten vaihtuu kanava tai ei katsota tv:tä ollenkaan.

Mikä oli BumtsiBumin! menestyksen salaisuus? Mitä mieltä Bjurström on siitä, että nostalgiset ohjelmat tekevät nyt paluuta? Katso video ylhäältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja