Stroll lyttää Williamsin auton: "Olen valmis kääntämään uuden sivun"

F1-sarjassa kilpailevan Williams-tallin kuljettaja Lance Stroll ei keksi juuri hyvää sanottavaa brittitallin tämän kauden FW41-autosta.

Videolla Stroll jyrää mekaanikon Meksikossa.

Strollin lähtöä ensi kaudeksi Force Indialle pidetään käytännössä varmana, mutta kanadalaiskuskin miljardööri-isän Lawrence Strollin omistukseen viime kesänä siirtynyt intialaistalli ei ole vielä virallisesti vahvistanut siirtoa.

Stroll myöntää avoimesti, ettei kausi sarjan hännänhuipuksi valahtaneella Williamsilla ole sujunut lainkaan hänen toivomallaan tavalla. Brittitallin auto saa kanadalaiselta täystyrmäyksen.

- Auto on ollut kamala ajettava ja suorituskyvyltään karmea. Tilanne on turhauttava, mutta minkäs teet. Olen sulattanut asian. Vuosi on ollut auton kanssa todella haastava, koska minkäänlaista suorituskykyä ei ole löytynyt. Siksi olen valmis kääntämään uuden sivun ja menemään eteenpäin, Stroll laukoi racefans.netille.

- Kokonaisuutena odotin tallilta ja autolta tänä vuonna paljon enemmän. Mitään kehitystä ei kuitenkaan ole tapahtunut. Meillä on edelleen sama auto kuin Australiassa, mikä on sääli, Stroll lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat