Mainos

Robert Kubica empiikin Williams-pestiä: "Ei tarkoita, että kykenen ajamaan kaikki kisat"

1:18

Williams-tallin testikuljettaja Robert Kubica ei olisi välttämättä olekaan innokas korvaamaan Lance Strollia brittitallin toisessa autossa vielä tällä kaudella.

Lance Strollin isän Lawrence Strollin johtama liikemiesryhmä osti äskettäin Force India -tallin omistukseensa. Samalla alkoivat spekulaatiot Lancen siirtymisestä intialaistallin riveihin jo mahdollisesti tällä kaudella.

Williams-tallin suorituskyky on tällä kaudella romahtanut sarjan pohjamutiin. Yhdeksi Strollin potentiaalisista korvaajista nimetty Kubica suhtautuu kanadalaiskuskin paikan ottamiseen kaksijakoisin tuntein.

- Se mitä yritin tehdä, oli päästä ajamaan F1-autoa. Nykyiset säännöt eivät ole tässä mielessä suosiollisia, koska testaaminen loistaa lähes kokonaan poissaolollaan, Kubica kertoi puolalaiselle Przeglad Sportowylle.

- Tärkein tavoitteeni oli päästä ratin taakse, mutta sopimuksen allekirjoitettuani minun täytyy olla myös ammattimainen ja valmistautua hyppäämään autoon siinä tapauksessa, että jotain tapahtuu.

- Jos pääsenkin autoon, niin tämä ei vielä automaattisesti tarkoita sitä, että kykenen ajamaan kaikki kisat. Toisaalta se olisi unelmani toteutuminen, mutta samalla sillä ei ehkä olisi haluamaani onnellista loppua, Kubica puntaroi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.