Lance Stroll summasi Williamsin umpisurkean kauden: “En voi sanoa nauttineeni”

Williams-tallin kuljettajana kuluneen kauden kilpaillut Lance Stroll myöntää, ettei vuosi F1-sarjan pohjamutiin vajonneessa brittitallissa ollut herkkua.

Pitkät perinteet kuninluusluokassa omaava Williams romahti tällä kaudella valmistajien sarjan viimeiseksi. Talli sai kauden kisoista kaavittua kasaan vain vaatimattomat seitsemän mestaruuspistettä, joista Stroll keräsi kuusi.

Stroll siirtyy ensi kaudeksi hänen isänsä Lawrence Strollin omistaman Force India -tallin kuljettajaksi. Kanadalaisen mielestä tilanne voi tähän kauteen verrattuna ainoastaan parantua.

– En voi sanoa nauttineeni olostani Williamsilla tänä vuonna, mutta viime vuonna nautin. Nyt aion vain nauttia hieman tauosta, jonka jälkeen palaan taas sorvin ääreen töihin.

– Meillä oli tänä vuonna ylivoimaisesti surkein auto, joten Williamsin tämän kauden tilanteeseen verrattuna asiat voivat mennä vain parempaan suuntaan, Stroll sanoi.

Stroll aloitti testityöt Force Indialla tiistaina Abu Dhabissa. Kanadalainen näkee kaikesta huolimatta kuluneessa kaudessa myös positiivisia puolia.

– Olen ehdottomasti kasvanut kuljettajana, mutta vuosi oli haastava. Keräsin kuusi pistettä. Tulos ei ole ideaalinen, mutta annoin sen eteen kaikkeni. Se kasvatti ehdottomasti luonnettani, Stroll vakuutti.

Lue myös:

    Uusimmat