Sting diivaili ravintolassa

The Police-yhtyeen riveihin vasta paluun tehnyt laulaja-lauluntekijä Sting on erittäin nirso ruokansa suhteen. Miamin Beachin parhaisiin ravintoloihin lukeutuvan Casa Tuan kokkien herkut eivät kelvanneet Stingille, vaan ruuat teki muusikon oma kokki.

Sting on jälleen otsikoissa kokkinsa takia. Tähti joutui vasta maksamaan korvauksia entiselle kokilleen, koska kahdeksan vuoden ajan Stingin perheelle kokkaillut nainen koki tulleensa kaltoin kohdelluksi. 41-vuotias Jane Martin kertoi keväällä nostamansa oikeusjutun yhteydessä tehneensä usein jopa 14-tuntisia työpäiviä ja saaneensa silti vain murto-osan toisen kokin palkasta. Oikeus katsoi Martinin vaateet aiheellisiksi, jonka vuoksi Sting määrättiin maksamaan 25 000 punnan korvaukset.

Ystäviensä kanssa hyvin mennyttä Floridan-keikkaa juhlistanut Sting nautti illallista hienossa ravintolassa, mutta puljun sapuskat eivät tarkkaa ruokavaliota noudattavalle tähdelle kelvanneet.

- Se oli uskomatonta. Casa Tua on yksi kaupungin parhaista ravintoloista. Siellä on fantastiset kokit ja Sting tuo sinne oman kokkinsa. Kukaan ei ollut uskoa sitä. Ilmeisesti Stingin edustaja oli soittanut etukäteen ja ilmoittanut, että ravintolahenkilökunta voi laittaa ruokaa Stingin ystäville, mutta ei hänelle, ravintolasta kerrottiin The Sun -lehdelle.

Ravintolan omistaja Michele Grendene ei suostunut kommentoimaan tapausta.

- Me yritämme pitää vieraidemme luottamukselliset asiat salassa. Yritämme todella kunnioittaa heidän yksityisyyttään, Gredene totesi lehdelle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat