Stanley Cupin voittoa juhlinut seuratoveri ylistää Sebastian Ahon tärkeyttä menestysjahdissa – "Se ei ole mikään salaisuus"

Justin Williams hehkuttaa Sebastian Ahon tärkeyttä 4:27
Justin Williams hehkuttaa Sebastian Ahoa ja puhuu joukkueensa pudotuspelimahdollisuuksista.

Carolina Hurricanesin kapteeni Justin Williams kehuu vuolaasti suomalaista seuratoveriaan Sebastian Ahoa. Kipparin mukaan Ahon rooli joukkueessa on elintärkeä.

Hurricanesin suomalaistähdet Aho ja Teuvo Teräväinen ovat kantaneet erittäin suurta vastuuta Carolinan hyökkäyksessä. Suomalaiskaksikko on aivan omilla lukemillaan seuran sisäisessä pistepörssissä. 

Varsinkin Aho on noussut rymisten Carolinan tärkeimmäksi pelaajaksi. Suomalaistähti pelaa suuria peliminuutteja pelistä toiseen niin tasaviisikoin kuin yli- ja alivoimallakin. Stanley Cupin voittoa urallaan juhlinut Carolina-kapteeni Justin Williamsin mukaan Aho on joukkueen menestyksen kannalta elintärkeä pelaaja.

– Jotta me olisimme hyviä ja menestyisimme, hänen on oltava meille erinomainen pelaaja. Se ei ole mikään salaisuus. Hän tietää sen, ja hän on ottanut sen hartioilleen melko hyvin. Tämä on vasta hänen kolmas vuotensa. Hän katsoo minua juuri nyt, joten en halua tehdä tästä kunniasta liian suurta, Williams kehuu naureskellen.

– Hän on meille erittäin tärkeä pelaaja ja hänen on oltava huipputasolla, jotta me voimme menestyä, Williams kiteyttää.

Lue myös:

    Uusimmat