Squid Gamen luoja lupaa: "Seong Gi-hun tulee takaisin" – saako Netflixin kaikkien aikojen suosituin sarja jatkoa?

Katso Pöllölaakson tiukka Squid Game -kisa: Kuka kruunattiin dalgona-haasteen voittajaksi? 3:15
Katso Pöllölaakson tiukka Squid Game -kisa: Kuka kruunattiin dalgona-haasteen voittajaksi?

Netflixin kaikkien aikojen suosituin julkaisu, eteläkorealainen draamasarja Squid Game on saamassa jatkoa, mikäli on uskominen sarjan luojaa.

Sarjan luoja Hwang Dong-hyuk on CNN:n mukaan sanonut, että hittisarja tulee samaan jatkoa toisella tuotantokaudella. 

Sarjan luoja kertoo, ettei hänellä ole muita vaihtoehtoja draamasarjan ensimmäisen kauden odottamattoman menestyksen vuoksi. 

– Toiselle kaudelle on ollut niin paljon kysyntää, huomiota ja rakkautta, että minusta tuntuu, ettei minulla oli muuta vaihtoehtoa kuin tehdä toinenkin kausi, sarjan luoja kommentoi. 

– On vielä liian aikaista sanoa, miten ja milloin. Mutta voin luvata, että (Seong) Gi-hun tulee takaisin ja tekee jotain hyvää maailman hyväksi, Dong-hyuk sanoo viitaten sarjan päähahmoon. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Netflix vahvistaa vain neuvottelut

Netflixin vahvistaa, että neuvottelut Squid Gamen toisesta tuotantokaudesta ovat  käynnissä, mutta varmaksi mitään ei vielä voida sanoa. 

Dystooppisessa sarjassa kerrotaan maailmasta, jossa syrjäytyneet ihmiset kilpailevat toisiaan vastaan perinteisissä lasten peleissä. Voittaja voi ansaita miljoonia käteisenä, kun häviäjät taas tapetaan.

Hittisarja on saanut osakseen myös kritiikkiä, sillä raa’an sarjan kohtauksia mukaillaan myös lasten leikeissä ympäri maailman, myös Suomessa. 

Toimi näin, jos lapsi on nähnyt raa'an videon tai muutoin törmännyt järkyttävään aiheeseen 2:29
Toimi näin, jos lapsi on nähnyt raa'an videon tai muutoin törmännyt järkyttävään aiheeseen

Lue myös:

    Uusimmat