Vahvistus: SM-liigaseura TPS hankki satakiloisen kolossin

Jääkiekon SM-liigaseura TPS vahvistuu 28-vuotiaalla ruotsalaispuolustajalla Oliver Bohmilla. Osapuolten välinen sopimus kattaa ensi kauden.

Kuvio tuli ilmi jo viime viikolla, kun ruotsalaissivusto minhockey kertoi asiasta.

Bohm on pelannut koko uransa Ruotsissa, edustaen viimeiset neljä kautta Växjö Lakersiä. 191-senttinen ja 100-kiloinen puolustaja voitti Ruotsin mestaruuden kaudella 2017-18.

Bohm keräsi viime kaudella vyöllensä 51 SHL-ottelua (tehot 1+4=5). Vasemmalta laukova pakki on pelannut yhteensä 438 ottelua kotimaansa korkeimmalla sarjaportaalla.

– Saimme isokokoisen puolustajan, jonka vahvuudet ovat puolustuspelaamisessa. Oliver tuo meille puolustusosaamista ja voittamisen kulttuuria. Hän on pelannut urallaan suuren määrän kovia pelejä Frölundan ja Växjön paidassa ja hän tietää mitä menestymisen eteen täytyy tehdä, TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio kertoi seuran verkkosivuilla.

– Olen saanut TPS:n visiosta todella hyvän vaikutelman. En voisi olla enempää innostuneempi tulevasta kaudesta! Tuntuu hienolta päästä pelaamaan kotiotteluja Gatorade Centeriin ja auttamaan TPS:ää eteenpäin, Bohm kommentoi.

TPS kertoi perjantaina hankkineensa venäläislupauksen Ruslan Ishakovin itselleen yksivuotisella sopimuksella. Keskushyökkääjän tontilla pelaava 19-vuotias on New York Islandersin kahden vuoden takainen kakkoskierroksen varaus.

Lue myös:

    Uusimmat