Spice Girls -tähti Mel B paljasti ADHD-diagnoosinsa: "Treenaaminen auttaa pääsemään eroon ahdistuksesta"

Mel B saa apua liikunnasta ja luonnosta. 

Spice Girls -tähti Mel B, oikealta nimeltään Melanie Brown, puhuu avoimesti ongelmistaan tuoreessa haastattelussa. Hän vieraili viime viikolla Paul McKennan Positivity Podcastissa.

Tähti paljastaa, että hänellä on diagnosoitu ADHD, lukihäiriö ja motoristen toimintojen koordinaatiohäiriö. Hän kertoo hoitavansa mieltään kuntoilemalla.

– Treenaaminen auttaa minua meditoimaan ja pääsemään eroon ahdistuksesta. Se auttaa minua keskittymään itseeni tunnin ajaksi.

Brown saa apua myös luonnosta. Hän kertoo rauhoittuvansa maaseudulla ja istuvansa joskus katselemassa lampaita tuntikausia.

– Tiedän, että joskus pelotan ihmisiä olemalla liian äänekäs ja röyhkeä. On tärkeää olla myös nöyrä ja kiitollinen.

Brown on aiemminkin puhunut avoimesti vaikeuksistaan. Viime vuonna julkaistussa Brutally Honest -kirjassa hän kertoo vuonna 2014 tapahtuneesta itsemurhayrityksestään.

Brown yritti itsemurhaa vuonna 2014, ollessaan vielä naimisissa tuottaja Stephen Belafonten kanssa. Brown on puhunut avoimesti myrkyllisestä liitostaan Belafonten kanssa. Brown kertoi vuonna 2017, että Belfonte on ollut laulajaa kohtaan väkivaltainen ja pakottanut muun muassa ryhmäseksiin kiristämällä. Vuonna 2014 artisti vielä kiisti pahoinpitelysyytökset.

Uutuuskirjassaan hän avautuu hetkestä, jona yritti itsemurhaa. Kirjassaan hän kertoo, että söi 200 aspiriinia, joita oli varastoinut vuosien ajan. Ennen jokaisen kipulääkkeen ottamista hän kysyi itseltään, onka hän varma asiasta. Lopulta hän ei enää ollut, ja ymmärsi hankkiutua sairaalaan saadakseen apua. 

Lähteet: Fox News, Daily Mail

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja