Mel B väittää ex-miestään hirviöksi – pahoinpiteli rajusti, pakotti ryhmäseksiin, petti lastenhoitajan kanssa

Spice Girls -yhtyeestä tuttu laulajakaunotar hakee eroa miehestään. Oikeuden asiakirjoista löytyy karmeita paljastuksia parin suhteesta. 

Mel B, eli Melanie Brown, hakee eroa miehestään Stephen Belafontesta. Oikeus on määrännyt Belafontelle lähestymiskiellon Brownin rajujen väitteiden vuoksi.

Brown väittää oikeuden pöytäkirjoissa, että Belafonte pahoinpiteli häntä toistuvasti. Belafonte löi, kuristi ja töni vaimoaan rajuin ottein. Brownin mukaan psyykkinen ja fyysinen pahoinpitely alkoi pian parin häiden jälkeen vuonna 2007.

Brown väittää myös, että Belafonte pakotti hänet osallistumaan ryhmäseksiin tuntemattomien naisten kanssa. Brownin mukaan Belafonte uhkasi julkaista salaa kuvaamiaan seksinauhoja, mikäli Brown ei suostuisi ryhmäseksiin.

Brown väittää myös, että Belafonte sai parin lastenhoitajan raskaaksi. Tämän jälkeen Belafonte maksoi hoitajalle 300 000 dollaria, että hän tekisi abortin.

Vuonna 2014 Brown otti yliannostuksen. Brown väittää, että Belafonte lukitsi hänet makuuhuoneeseen, mistä ei ollut mahdollista soittaa ambulanssia.

Belafonte on kiistänyt Brownin väitteet. Belafonte uskoo, että Brown yrittää mustamaalata häntä.

Lähde: DailyMail

Lue myös:

    Uusimmat