Spice Girls -tähti avoimena uutuuskirjassaan – avautuu muutaman vuoden takaisesta itsemurhayrityksestä: "Se oli elämäni surullisin hetki"

Spice Girls -tähti Melanie Brown kertoo kirjassaan hetkestä, jona halusi kuolla.

Muusikko Melanie Brown, joka tunnetaan myös nimellä Mel B, julkaisee marraskuun lopussa Brutally Honest -nimisen kirjan, jossa muistelee menneisyyttään.

Brown yritti itsemurhaa vuonna 2014, ollessaan vielä naimisissa tuottaja Stephen Belafonten kanssa. Brown on puhunut avoimesti myrkyllisestä liitostaan Belafonten kanssa. Brown kertoi vuonna 2017, että Belfonte on ollut laulajaa kohtaan väkivaltainen ja pakottanut muun muassa ryhmäseksiin kiristämällä. Vuonna 2014 artisti vielä kiisti pahoinpitelysyytökset.

Uutuuskirjassaan hän avautuu hetkestä, jona yritti itsemurhaa. Kirjassaan hän kertoo, että söi 200 aspiriinia, joita oli varastoinut vuosien ajan. Ennen jokaisen kipulääkkeen ottamista hän kysyi itseltään, onka hän varma asiasta. Lopulta hän ei enää ollut, ja ymmärsi hankkiutua sairaalaan saadakseen apua. 

The Sun -lehden mukaan Brown kertoo, kuinka hänen tyttärensä Phoenix saapui hänen vierelleen sairaalaan, tivaten miksi äiti halusi kuolla.

– Se oli elämäni surullisin hetki. Halusin hänen vain tietävän miten pahoillani olen, ja miten hukassa olin. Ja miten en koskaan enää hylkäisi häntä, Brown kirjoittaa lehden mukaan.

Melanie Brown on yksi Spice Girls -yhtyeen jäsenistä. 1990-luvulla valtavaa suosiota nauttinut yhtye ilmoitti hiljattain tekevänsä uuden kiertueen.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja