Spekulaatioille piste – huuliltalukija paljasti, mitä prinssi William kuiskasi puolisolleen kun Harry ja Meghan edustivat viimeistä kertaa

Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle? 8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Huuliltalukijan mukaan asia, minkä William kuiskasi vaimolleen herttutar Catherinelle viime maaliskuussa Westminster Abbeyssa Kansainyhteisön juhlapäivän jumalanpalveluksessa, ei liittynyt millään tavalla hänen veljeensä prinssi Harryyn ja tämän vaimoon herttuatar Meghaniin. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kohauttivat maailmaa vuoden alussa, kun he ilmoittivat yllättäen päätöksestään siirtyä syrjään kuninkaallisesta elämästä ja sen velvollisuuksista, sekä aikeistaan muuttaa Pohjois-Amerikkaan. Herttuaparin viimeinen virallinen edustustilaisuus kuninkaallisen perheen jäseninä oli 9. maaliskuuta Kansainyhteisön juhlapäivän jumalanpalveluksessa Westminster Abbeyssa. 

Tilaisuuteen osallistui myös muita kuninkaallisen perheen jäseniä, kuten esimerkiksi Harryn isoveli prinssi William vaimonsa herttuatar Catherinen kanssa. Katsojat, kuninkaalliset asiantuntijat ja kehonkieliasiantuntijat ovat arvioineet pariskuntien viimeistä virallista yhteistä edustustilaisuutta sekä tapaa, jolla kukin esiintyi siellä. Useat ovat arvioineet, että tunnelma prinssiveljesten sekä heidän vaimojensa välillä olisi ollut erityisen jäätävä tilaisuudessa. 

Runsaasti spekulaatiota on herättänyt kuukausien ajan hetki, jolloin tilaisuudessa nähtiin, että William kuiskasi jotain puolisolleen Catherinelle. Monet ovat arvelleet prinssin kommentin liittyneen hänen pikkuveljeensä ja tämän vaimoon, keihin William olisi kertoman mukaan ollut erityisen pettynyt heidän lähtöpäätöksensä takia. 

Kuninkaallishistorioitsija Robert Laceyn tuoreen teoksen Battle of Brothers -mukaan Williamin kommentilla ei kuitenkaan ollut mitään tekemistä Harryn tai Meghanin kanssa. Huuliltalukija tulkitsi Williamin sanat, jotka kuuluivat hänen mukaansa seuraavalla tavalla. 

– Tämä kättelykuvio on outo. Meidän pitää laittaa paljon käsidesiä tämän jälkeen, William oli kuiskannut Catherinelle huuliltalukijan mukaan. 

Ottaen huomioon, että tilaisuus järjestettiin aivan koronaviruspandemian puhkeamisen korvilla, oli Williamin huoli kättelystä hyvin ajankohtainen. 

Tilaisuuteen osallistuivat myös kuningatar Elisabet ja prinssi Charles vaimonsa herttuatar Camillan kanssa. Pian jumalanpalveluksen jälkeen Harry ja Meghan suuntasivat Kanadaan esikoispoikansa Archien kanssa, jossa he viettivät tovin ennen suuntaamistaan Yhdysvaltoihin. 

Tällä hetkellä herttuaperhe asuu kesällä ostamassaan kodissa Montecitossa. Perhe ei ole päässyt vierailemaan Harryn kotimaassa Iso-Britanniassa kevään jälkeen koronapandemian takia. 

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat