Mainos

Speden spelien arvontavirhe pelaajien eduksi

Speden spelien viimeviikkoinen arvontavirhe korvataan pelaajien eduksi niin, että sekä virheellisesti vahvistetun että myöhemmän oikean vahvistetun rivin veikanneet saavat voittonsa. Veikkauksen hallitus päätti arvontavirheen korvauksista tänään.

Pelaaja voi kuitenkin saada voiton vain jommankumman arvontatuloksen mukaisesti, huomautetaan Veikkauksesta. Torstaina 4. joulukuuta Speden speleissä arvontaemäntä luki kohteen 8 arvontatuloksen väärin, ja virallinen valvoja vahvisti rivin virheellisenä. Noin 5000 pelaajaa ehti lunastaa voittonsa ennen kuin Veikkaus keskeytti voitonmaksun perjantaina 5. joulukuuta iltapäivällä. Voitonmaksua jatkettiin jälleen sunnuntaina oikean arvontatuloksen pohjalta.

Virheellisesti vahvistetussa arvonnassa löytyi yksi täysosuma, jonka voitti pirkanmaalainen mies. Hän saa siis nyt pitää vajaan 1,4 miljoonan markan voittonsa. Oikean vahvistetun arvontatuloksen kautta täysosumia kertyi kaksi: kolmen henkilön joukko Kuopiosta ja viiden henkilön joukko Lohjalta. Molempien voittosumma on vajaat 700 000 markkaa.

Veikkaus joutuu korjaamaan noin 18 000 voittoa. Virhe maksaa Veikkaukselle noin 1,8 miljoonaa markkaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.