Mainos

Sotkusta toiseen - nyt Ranskan presidentti joutui keskelle mutaa

Etelä-Ranskaa ja maan kaakkoisosia koettelevat tulvat ovat surmanneet ainakin kaksi ihmistä Rivieralla. Ranskan presidentti vieraili eilen yhdellä tuhoalueella. Kuvat vierailusta saavat ihmettelemään presidentin varustautumista tuhoalueella.

Rankkasateiden aiheuttamat tulvat ovat aiheuttaneet muun muassa mudan ajautumista keskelle kyliä. Tulva-alueilta on pelastettu noin 150 ihmistä. Ainakin 4 000 kotitaloutta on ilman sähköä.

Myöhään eilen viranomaiset julistivat erillisen tulvavaroituksen myös Kaakkois-Ranskan halki virtaavalle Rhone-joelle. 

Presidentti Francois Hollande vieraili eilen yhdellä tuhoalueella Saint-Beatissa, lähellä Ranskan rajaa. Presidentti oli pukeutunut tyylikkäisiin nahkakenkiin ja pukuun, vaikka alueella olisi tarvittu kumisaappaita tai vaelluskengiä haalarin lisäksi.

Hollande on viime aikoina ollut keskellä suhdekohua. Ranskalaisen Closer-lehden mukaan Hollanden lemmensuhde näyttelijä Julie Gayet'n kanssa olisi jatkunut jo kaksi vuotta. Suhde olisi siten alkanut jo ennen kuin Hollande voitti avopuoliso Valerie Trierweiler rinnallaan presidentinvaalit toukokuussa 2012. 

Hollanden avopuoliso Valerie Trierweiler pääsi viime lauantaina pois sairaalasta, jonne hän joutui kuultuaan miehensä rakkaussuhteesta Gayet'hen. Lehtitietojen mukaan Trierweiler vetäytyi lauantaina lepäämään presidentin virka-asunnolle Versailles'hin. 

Hollande on kieltäytynyt kommentoimasta skandaalia tarkemmin, mutta on luvannut täsmentää avopuolisonsa asemaa ja suhdettaan tähän ennen vierailuaan Yhdysvaltoihin helmikuussa. 

Näyttelijä Julie Gayet puolestaan haastaa oikeuteen Closer-lehden, joka uutisoi hänen ja Hollanden suhteesta. Closer-lehti kertoi viime torstaina näyttelijän aloittaneen oikeudelliset toimet.  Näyttelijän mukaan lehti rikkoi yksityisyyden suojaa koskevaa lainsäädäntöä. Hän vaatii 50 000 euron vahingonkorvauksia ja 4 000 euron oikeudenkäyntikuluja. 

Italialaisomistuksessa olevan Closerin mukaan paljastusnumeroa on myyty lähes kaksikertaisen määrän tavalliseen verrattuna. Lehti on sanonut julkaisevansa suhteesta uusia kuvia ja paljastuksia seuraavassa numerossaan. 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.