"Sormusten herra" yhä USA:n tuottavin

Steven Spielbergin uusin elokuva, Catch Me If You Can, ei tuottanut viime viikonloppuna taloudellisesti yhtä hyvin kuin Sormusten herran toinen osa. Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia tuotti viikonloppuna toiset 48,9 miljoonaa dollaria. Yhteensä se on tuottanut nyt 200,1 miljoonaa dollaria.

Catch Me If You Can on tositarinaan perustuva rikoskomedia, jonka pääosissa ovat Tom Hanks ja Leonardo DiCaprio. Viime viikonloppuna se tuotti 30 miljoonaa dollaria. Tämä nostaa keskiviikkona ensi-illassa olleen elokuvan tuoton 48,6 miljoonaan dollariin.

Viikonlopun kolmanneksi tuottoisin elokuva oli Two Weeks Notice (16,1 miljoonaa dollaria). Neljäntenä on Maid in Manhattan (13 miljoonaa dollaria) ja viidentenä Gangs of New York (8,3 miljoonaa dollaria). Kymmenen tuottoisimman elokuvan joukkoon ylsivät myös Drumline (8,3 miljoonaa dollaria), The Wild Thornberry's Movie (7,4 miljoonaa), Harry Potter ja salaisuuksien kammio (6,5 miljoonaa), The Hot Chick (4,8 miljoonaa) sekä Kuolema saa odottaa (4,4 miljoonaa).

Lue myös:

    Uusimmat