Mainos

Soneran yritysturvallisuusjohtaja vapaaksi

Soneran yritysturvallisuusjohtaja Juha E. Miettinen on tänään vapautettu Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä. Miettisen vapauttamista esitti keskusrikospoliisi.

-Vangitsemisen erityiset perusteet ovat hänen osaltaan poistuneet. Miettistä kuitenkin epäillään edelleen todennäköisin syin törkeästä viestintäsalaisuuden loukkaamisesta, eikä esitutkinta hänen osaltaan ole vielä lopussa, kertoo KRP:n apulaisjohtaja Jari Liukku.

Soneran entinen toimitusjohtaja Kaj-Erik Relander oli edelleen pidätettynä. -Se, että Relander saapui vapaaehtoisesti kuultavaksi, osoittaa jotain miehen yhteistyöhalusta ja -kyvystä, kertoo Liukku. Juuri muuta Liukku ei kuitenkaan voi Relanderin kuulustelujen etenemisestä kertoa.

Liukku ei myöskään kerro, aiotaanko Relanderin vangitsemista esittää. Jos Relander vangitaan, on vangitsemisvaatimus esitettävä käräjäoikeudelle viimeistään perjantaina. Käräjäoikeudessa vaatimus on käsiteltävä viimeistään neljän vuorokauden kuluttua Relanderin kiinniottamisesta eli lauantaina.

Sonera-johtajista vangittuina on kaksi miestä, tiistaina vangitut Soneran viestintä- ja sijoittajasuhteista vastannut johtaja Jari Jaakkola ja integraatiojohtaja Henri Harmia.

Tänään vapaaksi päässeen Miettisen lisäksi soneralaisista on vapautettu yksi vangittuna ollut mies ja yksi nainen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.