Somevaikuttaja julkaisi kolme kuvaa: Vain yksi vastaa täysin todellisuutta

Fitness-vaikuttaja muistuttaa kuvakolmikollaan poseerauksen imartelevasta vaikutelmasta.

Amerikkalainen, nykyisin Firenzessä italialaisen aviomiehensä ja vastasyntyneen vauvansa kanssa asuva fitness- ja terveystoimittaja sekä sosiaalisen median vaikuttaja Danae Mercer Ricci  todistaa somekuvillaan, kuinka helppoa vartalon ulkonäköä on muokata somekuvia varten. Danae on omistanut lähes koko tilinsä erilaisille naisten kokemille ongelmille, erityisesti kehonkuvasta keskustelulle, ja seuraajia tärkeälle aiheelle onkin kertynyt yli 2,3 miljoonaa.

Olemme aiemmin kertoneet esimerkiksi Danaen suositusta julkaisusta, jolla nainen paljasti kikan, jolla selluliitti kadotetaan näppärästi somekuvista, sekä niksit, joiden avulla monen rinnat näyttävät kuvissa terhakammilta kuin todellisuudessa.

Danaen tarkoitus on muistuttaa, ettei kaikkiin näkemiinsä somekuviin kannata luottaa. Monen "täydellisen" somekuvan taustalla on nimittäin oikea asento, valaistus ja kuvakulma.

Hiljattain Danae julkaisi kuvakolmikon, jolla osoittaa jälleen kerran eron todellisuuden ja poseerauksen välillä. 

Julkaisun muihin inspiroiviin kuviin pääset kuvan nuolinäppäimestä. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Vain yksi kuvista täysin aito

Vasemmanpuolimmaisimmassa kuvassa on keskitytty poseeraamaan edustavasti, ja asento ja kuvakulma ovat tarkkaan mietittyjä. Vyötärön yli vedetyt housut imartelevat kantajaansa. Keskimmäinen kuvista on täysin editoitu. Siinä Danaella on kapeampi vyötärö ja täysmeikki kasvoilla. Myös valaistus on parempi. Oikeanpuolimmainen kuvista puolestaan on Danae rentoutuneena ja aidoimmillaan muokkaamattomassa kuvassa.

Julkaisun yhteydessä Danae kertoo noudattavansa terapeuttinsa aikoinaan antamaa vinkkiä.

– Aina kun levitän ihovoidetta, minun pitäisi sanoa kivoja asioita vartalolleni. Se tuntui hölmöltä silloin. Se tuntuu vieläkin vähän hölmöltä, mutta se auttaa.

Erityisesti nyt raskauden jälkeen Danae kertoo tehneensä tätä enemmän ja tarkoituksella.

Julkaisulla on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

– Minä teen näin! Puhun myös ystävällisesti itselleni kylvyn aikana – hieman kiusallista mutta ehdottomasti auttaa, kommentoi eräs.

– Tuo on todella inspiroivaa! Minun pitää todellakin alkaa tehdä näin näin, totesi toinen.

Katso myös: Holly näyttää, kuinka sosiaalisen median kauneusfilttereillä ihminen voi muuttua hetkessä täysin toisenlaiseksi


Lue myös:

    Uusimmat