Sometähti Veronika, 18, esitteli äitinsä – ikäeroa 22 vuotta, mutta sitä on vaikea uskoa!

Tätä kaksikkoa on vaikea uskoa äidiksi ja tyttäreksi.

Valkovenäläinen sometähti Veronika Zolotova, 18, yllätti miljoonat TikTok-seuraajansa esittelemällä heille nuorekkaan äitinsä. Äiti vaikuttaa monen mielestä teinityttärensä liki identtiseltä kopiolta, kertoo muun muassa The Sun.

Ensimmäisellä videolla äiti ja TikTokin kautta kuuluisuuteen pyrähtänyt tytär pyörähtelevät musiikin mukana. Saatetekstiin Veronika on kirjoittanut vain "äiti". Mutta kumpi onkaan äiti, kumpi tytär?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ei, ei, hän on siskosi, kommentoi eräs.

– Luulin, että hän oli ystäväsi, naureskeli toinen.

Äänitesti paljastaa iän

Vaikka ulkonäöstä sitä ei välttämättä uskoisi, Veronikan äiti on 40-vuotias. Äidillä ja tyttärellä on siis 22 vuotta ikäeroa. Jo ensimmäinen video sai yli 1,7 miljoonaa katselukertaa, mutta video, jolla Veronika paljasti äitinsä iän, todella räjäytti pankin.

Tuoreempi video sai suuremman suosion kuin somevaikuttajan aiemmat videot, vaikka Veronikan videot keräävät liki järjestäen miljoonia katselukertoja.

Hittivideolla tytär todistaa, että äiti on äiti, eikä sisko, teettämällä vanhemmalleen TikTokin äänitestin: vain alle 25-vuotiaiden kerrotaan kuulevan nauhalla kuuluvan äänimerkin. Veronika kuulee sen, äiti ei.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla on yli 20 miljoonaa katselukertaa. Videon nähneet ovat hämmentyneet 40-vuotiaan äidin ulkonäöstä.

– Hänen äitinsä sanoi vain, että "kopioi ja liitä", kommentoi eräs epäuskoinen.

Äänitestiin moni kommentoija ei silti usko. Toiset kertovat kuulevansa sen kypsemmälläkin iällä, toisaalta monet nuoret kommentoivat, että eivät kuule sitä.

Lisää nuorekkaita äitejä tyttärineen:

Entä uskoisitko tätä naista 50-vuotiaaksi?

Lue myös:

    Uusimmat