Sometähti Pasha Pozdniakova suunnittelee ensiasunnon ostamista: "Haluaisin oman hiekkarannan"

6:00
Videolla Pasha esittelee Helsingissä sijaitsevan kotinsa.

Pasha Pozdniakova tekee tiliä sosiaalisessa mediassa.

Somekuningatar Pasha Pozdniakova, 21, suunnittelee ensiasunnon ostoa. Vaikka Pasha asuu toistaiseksi Helsingissä, olisi oman kodin ostaminen suunnitteilla hieman pääkaupunkiseutua kauempaa.

–  Olen miettinyt talon ostamista puolen vuoden ajan. Se olisi itselleni hyvä vaihtoehto, Pasha kertoo MTV Uutisille.

–  Pelkästä vuokrastakin joutuu Helsingissä maksamaan niin paljon per kuukausi. Mieleeni juolahti, että voi vitsit, miten kiva olisi omistaa jo jonkunlainen talo. Silloin ei tarvitsisi maksaa niin sanotusti turhaan vuokraa, hän pohtii.

Pasha kertoo nauttivansa reissailusta, mutta haaveissa olisi vakituinen paikka, jonne palata rauhoittumaan tarvittaessa. Erityisesti nuoruuden kotikonnut kiinnostavat.

– Itselläni on tavoitteena nähdä maailmaa ja matkustella. Olisi kuitenkin ihanaa omistaa talo, johon aina voisi sitten palata ja vain olla. Haluaisin talon paikasta, jossa on oikeasti rauhallista ja hyvä tunnelma, esimerkiksi Savonlinnasta.

Toiveita asunnon suhteen lötyyy.

– Haluaisin oman hiekkarannan tontilleni. Toivon, että asunnon ostaminen onnistuu kesällä, hän haaveilee.

Erityisesti vuokralla asuminen on ollut viime vuosien ajan nouseva trendi. Pasha pitää kuitenkin perinteisemmästä mallista, eikä vuokralla asuminen kiinnosta määräänsä enempää.

– Ihmiset kyllä miettivät paljon nykyään paljon sitä, että oman asunnon ostamisessa ei ole järkeä. Tarkastelen itse asiaa kuitenkin sijoitusmielessä.

Puoli vuotta sitten Helsinkiin muuttanut sometähti kaipaa erityisesti luontoa ja nuoruuden kotikontuja. Parhaillaan Pasha majailee vanhempiensa luona Savonlinnassa.

– Olen alkanut arvostaa luontoa enemmän ja mielestäni on ihanaa, kun ei tarvitse koko ajan olla kaupunkiasunnossa. Savonlinnassa voi mennä vaikka metsään kävelemään ja ihailemaan järviä. Puhun kyllä kuin vanha mummo, Pasha nauraa.

Töitä riittää

Korona-aika ei ole verottanut Pashan työtaakkaa - päinvastoin.

– Avasin juuri Twitchin ja yritän tehdä striimejä. Haluaisin palata myös takaisin Youtubeen ja tehdä videoita aktiivisesti. Se on oma juttuni.

– Korona on vaikuttanut työhöni päinvastoin kuin useimmilla. Se kuulostaa pahalta, sillä maailmalla on vaikea tilanne. Somen tekijöille tilanne on kuitenkin ollut periaatteessa positiivinen.

– Ihmisillä on enemmän aikaa selata somea, joka on helpottanut omaa työtäni. Olen saanut tehdä paljon, hän summaa.

Pasha poseeraa toukokuussa julkaistavan Playboy-lehden kannessa.

– Saan paljon viestejä eri julkisuuden henkilöiltä, joten saa nähdä tuleeko niitä lehden julkaisun jälkeen vielä enemmän, hän naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja