Näyttävällä Pasha Pozdniakovalla, 21, on yli miljoona seuraajaa – tältä näyttää somekuningattaren kotona: "Kyllä minulla on tosi hyvät tulot"

6:00
MTV Uutiset Live vieraili somekuningattaren kotona – kertoo nyt, miten saa miljoona seuraajaa

Venäläissyntyinen, sittemmin helsinkiläistynyt Pasha Pozdniakova tienaa elantonsa sosiaalisella medialla. Hän paljastaa MTV Uutisten haastattelussa, miten hän teki itsestään sometähden. 

Savosta Helsinkiin muuttanut Pasha Pozdniakova, 21, aloitti neljä vuotta sitten tekemään YouTube-videoita opiskellessaan taidelukiossa. Ne keräsivät hetkessä seuraajakunnan ja nykyisin Pasha tuottaa materiaalia eri somealustoille. 

Eniten hänellä on seuraajia Instagramissa. Huimat miljoona silmäparia, joka on harvinaista Suomen mittapuussa, kun miettii, että asukkaita tässä harvaan asutussa maassa laskettiin marraskuussa hieman yli viisi ja puoli miljoonaa.

STT:n mukaan puolestaan Helsingissä asui vuodenvaihteessa 2019–2020 vakituisesti 653 835 asukasta, joten Pashan elämää seuraa enemmän ihmisiä, mitä pääkaupungissamme on asukkaita!

Pasha kertoo MTV Uutisille, että moni hänen seuraajistaan on kotoisin Yhdysvalloista, joka saattaa selittää naisen huimaa seuraajamäärää.

Venäjältä kahdeksan vuotta sitten Suomeen muuttanut tähti onkin fokusoinut sometilinsä rapakon taakse ja muihin Euroopan maihin. Entisen kotimaansa somepiirit eivät häntä kiinnosta. 

Raha kiinnostaa kaikkia, vaikkei siitä saisi suoraan puhua. Siispä myös se, mitä Pasha tienaa, kiinnostaa. Tarkkaa summaa hän ei pysty kuitenkaan määrittelemään. 

– Sanotaanko näin, että kyllä mulla on tosi hyvät tulot, hän paljastaa. 

Pashalla oli verotettavia tuloja Suomeen vuonna 2019 10 198 euroa.

Tiukat periaatteet 

Sosiaalisessa mediassa on mahdollisuus tienata eri keinoin. Osa vaikuttajista tekee eri brändiyhteistöitä, osa julkaisee materiaalia kanavilla, jonne pääsylippuna toimii raha. Pasha tienaa leipänsä jälkimmäisellä. 

Hän tuottaa materiaalia Patreon-verkkoalustalle, sekä Onlyfans-sivustolle. 

OnlyFans-sivustolla seuraajat pääsevät katsomaan materiaalia kuukausimaksua vastaan. Neljä vuotta sitten perustetulla sivustolla on maailmanlaajuisesti miljoonia käyttäjiä, ja se on suosittu aikuisviihdealalla työskentelevien keskuudessa. Sivusto on lähiaikoina kasvattanut suosiotaan myös Suomessa. Onlyfans-sivusto on noussut aika ajoin otsikoihin eritoten sen pornograafisesta sisällöstä.

Pasha rajaa sisältönsä alusvaatekuviin ja hänellä on tiukat periaatteet sen suhteen, ettei jaa alastonkuvia itsestään. 

– Minulla tulee varmasti olemaan joskus lapsia ja en halua, että minusta löytyisi sellaista materiaalia netissä, Pasha toteaa. 

Pasha kertoo videohaastattelussa faneistaan ja paljastaa salat siihen, miten on onnistunut saavuttamaan itselleen näkyvyyden.

Vaikka sometyö on vakiinuttanut paikkansa Suomessa, siitä huolimatta aika ajoin käydään keskustelua "onko se oikeaa työtä". Suorasanainen Pasha kertoo haastattelussa asiaan oman mielipiteensä. 

MTV Uutiset pääsi käymään Pashan kotona - katso, miten hän onnistui saavuttamaan itselleen jättimäisen somenäkyvyyden!

Juttua muokattu 12.1. klo 13.48. Korjattu Pashan sukunimi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja