Somepersoona Aino Rossi ja Samuel-puoliso: Avioero!

Aino Rossi ja tämän puoliso Samuel Rossi eroavat.

Aikoinaan Youtubesta ja blogimaailmasta ponnistanut somepersoona Aino Rossi ja tämän puoliso Samuel Rossi eroavat. Ex-pari kertoo erostaan Instagramin tarinat-osiossa.

– Olemme kuusi päivää sitten eronneet virallisesti, kaksikko kertoo kuvaamassaan videoklipissä.

Ex-pari kertoo, ettei kyseessä ole hätiköity päätös, vaan asia on ollut enemmän pinnalla viimeisen kolmen kuukauden aikana. Rossien mukaan he ovat viime aikoina eläneet parisuhteensa kenties parhaita aikoja ja kaikki on ollut hyvin, mutta samalla he ovat yhdessä tuumin todenneet, ettei suhde välttämättä tule pidemmän päälle toimimaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Samuel sanoo, että kaksikko rakastaa edelleen toisiaan ja tulee aina rakastamaan, mutta jatkossa ystävinä.

– Nyt ehkä pystymme avaamaan sydämemme toisiin mahdollisuuksiin ja toisiin ihmisiin, mitä ikinä tässä tulee, hän jatkaa. 

Kaksikon mukaan eroon ei liity kummankaan osalta pahoja fiiliksiä tai muita suhteita, ja heillä on kertomansa mukaan ollut valtavan hauskaa viime päivien ajan. Ex-pari kuitenkin lisää eropäätökseen liittyneen paljon empimistä.

– [Eropäätöksen jälkeen] tajusin sen, että kun rakastaa toista niin paljon, mutta ehkei tajunnut, että rakastaa toista niin paljon ystävänä. Siitä oli tosi vaikeaa päästää irti. Minua pelotti tässä eniten se, että menetän sinut ystävänä, ja siksi minun oli niin vaikea tehdä sitä päätöstä, kun en halunnut menettää sitä, mitä meillä on, Aino sanoo.

Aino kertoo eron olleen aluksi äärettömän rankkaa ja vaikeaa, mutta jatkaa kaksikon päässeen nyttemmin asian suhteen "hyville vesille".

– Veikkaan, että tästä tulee loppujen lopuksi jotain tosi hyvää. Parempaa, mitä olisimme osanneet ikinä kuvitella, koska osaamme ystävinä kommunikoida niin hyvin. Olemme opetelleet tässä vuosien aikana niin hyvin puhumaan ja ilmaisemaan tunteitamme, Aino sanoo.

Rosseilla on takanaan 14 vuotta yhteistä taivalta. He avioituivat vuonna 2018, ja saivat esikoistyttärensä keväällä 2021. Kaksikko osti yhteisen kodin vuonna 2022, ja he kertovat asuvansa jatkossa kämppiksinä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja