Lehtiväite: Kylie Jenner ja Travis Scott ovat laittaneet suhteensa tauolle – syynä erilaiset elämäntyylit

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa Keeping Up With the Kardashians -suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Kylie Jennerin ja Travis Scottin kerrotaan ottaneen aikalisän suhteeseensa.

Entertainment Tonightin lähteen mukaan meikkimoguli ja tosi-tv-kasvo Kylie Jenner ja rap-artisti Travis Scott ovat laittaneet suhteensa tauolle. 

Lähde kertoo parin laittaneen suhteensa paussille erilaisten elämäntyyliensä vuoksi. Kyseessä kerrotaan olevan iso ongelma.

– Kylie ei käy turhan paljoa ulkona kahden lapsen kanssa. Travis puolestaan elää elämää, johon kuuluvat myöhäiset illat studiolla ja ulkona käyminen ystävien kanssa, lähde sanoo.

Lähde kuitenkin kertoo, että vaikkei kaksikko ole tällä hetkellä yhdessä, ei se tarkoita heidän suhteensa olevan kokonaan ohi. Lähteen mukaan Jenner ja Scott kunnioittavat ja rakastavat toisiaan kaikesta huolimatta, ja aikoivat edelleen huolehtia lapsistaan yhdessä. Parilla on helmikuussa 2018 syntynyt Stormi-tytär ja helmikuussa 2022 syntynyt poikalapsi.

Kaksikko erosi toisistaan ensimmäisen kerran vuonna 2019 ja palasi yhteen vuonna 2020. Scott joutui taannoin keskelle pettämishuhuja, kun Instagram-malli Rojean Karväitti tapailleensa Scottia Jennerin selän takana.

Lue myös:

    Uusimmat