Nyt myös Britney Spears kommentoi avioeroaan: "En kestänyt enää kipua"

Voisiko poptähti  Britney Spearsin kaltainen holhouskiista olla mahdollinen Suomessa? Holhoustoimen asiantuntija MTV:n vieraana 7:06
Voisiko poptähti Britney Spearsin kaltainen holhouskiista olla mahdollinen Suomessa? Holhoustoimen asiantuntija MTV:n vieraana

Britney Spears jakoi avioeroonsa liittyviä ajatuksiaan Instagramissa.

Torstaina 17. elokuuta uutisoitiin, että Sam Asghari on hakenut avioeroa puolisostaan pop-tähti Britney Spearsista vain noin vuosi parin avioitumisen jälkeen.

Spears kommentoi parin eroa sosiaalisessa mediassa lauantaiaamuna 19. elokuuta Suomen aikaa. Hän jakoi Instagram-tililleen tanssivideon, jonka kuvatekstikenttään hän on purkanut eroon liittyviä ajatuksiaan.

Pitkän tekstin tunnelmat vaihtelevat laidasta laitaan.

– Kuten kaikki tietävät, Hesam ja minä emme ole enää yhdessä, pop-tähti alustaa tekstissään ex-puolisonsa virallista etunimeä käyttäen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– 6 vuotta on pitkä aika olla jonkun kanssa, joten olen hieman järkyttynyt, mutta… en ole täällä selittämässä miksi, koska se ei kuulu kenellekään muulle! Mutta rehellisesti en kestänyt enää kipua, Spears jatkaa kirjoitustaan.

Pop-tähti kirjoittaa saaneensa "jollain telepaattisella tavalla" useita sydäntä lämmittäviä viestejä ystäviltään, joille hän osoittaa kiitoksensa. Tekstissä ei tarkennetta, mitä "telepaattisella tavalla" tarkalleen ottaen tarkoitetaan.

– Olen leikkinyt vahvaa ihan liian pitkään ja Instagramini saattaa näyttää täydelliseltä, mutta se on kaukana todellisuudesta, ja luulen, että me kaikki tiedämme sen! Haluaisin kovasti näyttää tunteeni ja kyyneleeni liittyen siihen, mitä todella tunnen, mutta jostain syystä minun on aina pitänyt piilottaa heikkouteni, hän kirjoittaa.

Marraskuussa 2021 isänsä James Spearsin holhouksesta vapautunut Spears kirjoittaa, että ellei hän olisi "isänsä vahva sotilas" lähetettäisiin hänet "lääkäreiden parannettavaksi".

– Sinua pitäisi rakastaa ehdoitta… ei ehdoin! Joten aion olla niin vahva kuin voin ja tehdä parhaani! Ja voin itseasiassa aika hiton hyvin! Joka tapauksessa, ihanaa päivää ja muistakaa hymyillä, hän päättää tekstinsä.

Asghari puolestaan kommentoi parin avioeroa Instagram-tarinassaan noin vuorokausi sen jälkeen, kun tieto avioerohakemuksesta tuli julkisuuteen. Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan, ja näin ollen Asgharin teksti ei ole enää nähtävillä hänen Instagram-tilillään.

– Kuuden vuoden rakkauden ja toisiimme sitoutumisen jälkeen vaimoni ja minä olemme päättäneet päättää yhteisen matkamme. Aiomme pitää kiinni rakkaudesta ja kunnioituksesta, joka meillä on toisiamme kohtaan, ja toivon hänelle aina parasta. Paskoja juttuja tapahtuu, Asghari kirjoitti Instagram-tarinassaan.

Avioerohakemuksessa Asghari ilmoitti eron päivämääräksi 28. heinäkuuta 2023. Pari avioitui Los Angelesissa 9. kesäkuuta 2022.

Lue myös:

    Uusimmat